Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen van? Becuccolták a srácot?

Ilyen van? Becuccolták a srácot?

Figyelt kérdés

Mikor elkezdték akkor a srác 67 kiló volt jelenleg 75 és nem néz ki nagyon zsírosnak és ez az egész másfél hónap alatt. A reklám kedvéért becuccolták a srácot?

https://www.youtube.com/watch?v=jFLkfGQq2BQ

2016. júl. 1. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
kezdőként fejlődhetett ennyit ,...
2016. júl. 1. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:
1. Hogy hízhatna már valaki másfél hónap alatt 8kg-ot?(tegyük fel ha abból nem 7 kg zsír)
2016. júl. 1. 17:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Bár másfél hónap alatt ez egy egészen látványos változás. Ezt azért nehéz megmondani, mert a legtöbben amikor elkezdik, akkor csomó helyen hibáznak, ezért egyértelműen lassabb a fejlődés ahhoz képest, amit kihozhatnának magukból.
2016. júl. 1. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Jó, de ha mindent szuperül csinált, akkor se mehetett fel sok izom, az emberi test korlátjai miatt, amit a koksz kitol, s ott arrébb van a korlát, persze ott is megvan valahol.

A videót nem néztem meg, én úgyse értek hozzá, csak ennyit, amennyit fentebb írtam.

2016. júl. 1. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is így indultam, hirtelen jött sok tömeg. Most örülök, ha havi 0,5-1 kiló jön.
2016. júl. 1. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy becuccolták.

Ott van előtte az asztalon a kreatin, azzal megküldték. Abból egy kúra lazán megkötött 4 kg vizet 2 hét alatt, kikerekedtek tőle az izmai és nőtt az erőszintje is.

Persze ettől még a másik 4 kiló amit felszedett is szép eredmény, csak jó nagy baromság egy full kezdőnek kreatint adni.

2016. júl. 1. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!