Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A gyúrósok magukért edzenek,...

A gyúrósok magukért edzenek, vagy mert másoknak meg akarnak felelni?

Figyelt kérdés

a gyúrósok alatt azokat értem akik rengeteg időt fektetnek abba, hogy jó testük legyen, és sok pénzt is áldoznak erre.

miért kezdték? önbizalomhiány? maguk miatt csinálják vagy csak a felszínes dolgokért, mert azt hiszik hogy így jobban bejönnek a csajoknak?

vagy a azért mert szeretik a testépítést, mint amikor pl más gitározni szeret, vagy másnak a foci, horgászás az élete, de egyáltalán nem a külsőségek miatt csinálja hanem a "sport" szeretete miatt

2016. júl. 2. 14:11
1 2 3
 21/24 Kenzo Tenma ***** válasza:

#16 Te most megpróbálod megmagyarázni, hogy más mit gondol és érez? Belelátsz a fejébe?

Attól, mert te nem szereted az edzést én még szerethetem, ne akard már megmagyarázni, hogy más mit érez. Meg mi az, hogy kényszerből? Én azért megyek el edzeni a terembe, mert el akarok menni. Ez nem kényszer bakker.

2016. júl. 2. 15:40
 22/24 Krisz85 ***** válasza:

azt gondolom, hogy már rég elhibázott ha valaki a csajoknak akar tetszeni, tehát ha ilyen csökött célja van valakinek, inkább bele se fogjon, a csajokat pont nem érdekli mennyire vagy izmos, legalábbis az értelmesebb felét biztos nem.

Én azért kezdtem el, mert sok sport után ebben láttma kihívást és látok mint a mai napig,összetett, egy életforma ami egész embert kíván, megedzni a testem és a kitartásom is, minden izmomat átmozgatja és eszméletlen jó érzés amikor bedurranok.

2016. júl. 2. 17:46
 23/24 anonim ***** válasza:

5-ös ez béna érv, hogy nem edzene senki ha nem izmositana, hiszen ki a franc horgászna, ha nem fogna halat sosem? ki gördeszkázna ha nem gurulna a kerék? ki versenyezne ha nem lenne üzemanyag?

xd

2016. júl. 2. 19:57
 24/24 anonim ***** válasza:
a "gyúrós" lehet egy laikusnak az erőemelő is nem csak a testépitő, az meg nem is néz ki jól(általában) nagydarab de van felesleg,semmi kocka stb., azért több száz kilókat megmozgatni is egy jó élmény:)
2016. júl. 2. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!