Szerintetek ez jó edzésterv?
Hétfő: Bicepsz, tricepsz, alkar, mell
Kedd: Has, comb, vádli, csuklya, váll
Szerda: Bicepsz, tricepsz, alkar, mell
Csütörtök: Has, comb, vádli, csuklya, váll
Péntek: Bicepsz, tricepsz, alkar, mell
Szombat: -
Vasárnap: Csuklya, mell, has, váll
A hát ki is maradt...
Hát, súlyzóval viszonylag kezdő vagyok...rengeteget húzódzkodtam előtte.
vasárnap-hétfő-szerda-péntek mell?
Én heti 2x edzem, néha az is sok. :)
Nem tud rendesen regenerálódni, + ha hétfőn megedzed, akkor szerdán a rudat nem tudok megfogni, nem hogy még megint komolyan megedzd. :)
Comb is kedd-csütörtök, sűrű. Az elég heti 1x, de akkor keményen. :)
Pl:
Hétfő: Mell-kar
Kedd: Hát-váll
Szerda: Láb
Csüt.: Mell-kar
Péntek: Hát-váll
Vagy esetleg Csüt. : mell-váll
péntek hát-kar
Ezt amit fent írtál, semmiképp ne csináld. :)
Olvasd el a sárga kapszulát! Sok sikert neked! :)
Köszönöm a válaszokat!
Nem vagyok teljesen kezdő. Előtte rengeteget húzódzkodtam és súlyzózgattam is.
A lapockám pl már elég szélesen van, szóval széles hátizmokra mehet a súlyzós edzés simán.
Mi így innen nem tudjuk hogy milyenek az adottságaid, illetve hogy hogy nézel ki, ha már van egy biztos alapod akkor arra építhetsz.
Keress akkor osztott edzéstervet, és azt csináld. De nagyon nagyon figyelj a fokozatosságra, először kis súlyokkal dolgozz mindenképp. A szabályosságot tanuld meg, úgy hogy utána már az legyen az alap.
Az első edzéseken nem kell 500 kilót a nyakadba pakolni, minden edzésen növeld a terhelést hogy minden edzés új kihívás legyen számodra! Sok sikert, szép napot! :)
"A szabályosságot tanuld meg hogy utána az legyen az alap" Ezt eléggé h..lyén fogalmaztam.
Úgy értettem hogy most rögzüljön beléd az hogy hogy kell helyesen kivitelezni a gyakorlatokat, hogy utána ha már nagy(obb) súllyal dolgozol akkor ne legyen az hogy nem jól csinálod a gyakorlatot. :)
Igen, igen...:)
Tudom a testépítés szabályait...Mindig egyenes háttal kell dolgozni például a döntött törzsű evezést aki görnyedt háttal csinálja az hosszútávon nagyon megjárja. :)
Az igazat megvallva nem fogok terembe járni, van egy 10 kilós egykezes súlyzóm jelenleg.
Hamarosan veszek még egy egykezes 10 kilósat, meg egy francia rudat és természetesen súlyokat.
Ha szerencsém van még beszerzek talán egy Schott padot vagy affélét.
Egyébként 16 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!