Mi a jó rántott csirke alsócomb elkészítésének titka?
Figyelt kérdés
Már fóbiám van ettől a finom ételtől, mert mindig nyers marad a közepe. Kicsi csirkecombról ne is álmodozzunk, a legkisebb is 25 dekás. Ha lassan sütöm, zsírban tocsog, és nem is lesz ropogós, ha gyorsan, akkor meg nyers marad. A nagymamám előfőzte, de rajta kívül mástól nem hallottam ilyet.2014. máj. 7. 21:52
11/13 anonim válasza:
Tisztázni kellene, hogy tul.képpen sütni, vagy rántani akarja-e a kedves kérdező. Ugyanis nem egyformán kell sütni.
A rántottat tényleg nem lehet hirtelen megkapatni, mert a prézli könnyen megég idő előtt, a hús meg sületlen maradhat alatta.
12/13 A kérdező kommentje:
A mai változat az első válaszok alapján a "fedő alatt forró olajban, majd később lejjebb venni" volt, nem maradt nyers, bár egy kicsit kemény, de arról már lehet, hogy a hús tehet. A többi válasz alapján majd a következő fordulóban próbálkozom. Köszönöm.
2014. máj. 8. 14:00
13/13 anonim válasza:
Fedő alatt se legyen túl forró, mert akkor is elég és belül nem sül ált, olyan közepes lángon szoktam fedő alatt is és utána anélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!