Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a jó rántott csirke alsócom...

Mi a jó rántott csirke alsócomb elkészítésének titka?

Figyelt kérdés
Már fóbiám van ettől a finom ételtől, mert mindig nyers marad a közepe. Kicsi csirkecombról ne is álmodozzunk, a legkisebb is 25 dekás. Ha lassan sütöm, zsírban tocsog, és nem is lesz ropogós, ha gyorsan, akkor meg nyers marad. A nagymamám előfőzte, de rajta kívül mástól nem hallottam ilyet.

2014. máj. 7. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázni kellene, hogy tul.képpen sütni, vagy rántani akarja-e a kedves kérdező. Ugyanis nem egyformán kell sütni.

A rántottat tényleg nem lehet hirtelen megkapatni, mert a prézli könnyen megég idő előtt, a hús meg sületlen maradhat alatta.

2014. máj. 8. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:
A mai változat az első válaszok alapján a "fedő alatt forró olajban, majd később lejjebb venni" volt, nem maradt nyers, bár egy kicsit kemény, de arról már lehet, hogy a hús tehet. A többi válasz alapján majd a következő fordulóban próbálkozom. Köszönöm.
2014. máj. 8. 14:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Fedő alatt se legyen túl forró, mert akkor is elég és belül nem sül ált, olyan közepes lángon szoktam fedő alatt is és utána anélkül is.
2014. máj. 8. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!