Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olajban vagy margarinban/vajba...

Olajban vagy margarinban/vajban egészségesebb sütni? Diétázók számára melyik a jobb választás? Ha pl húst akarok sütni serpenyőben

Figyelt kérdés

2014. jún. 27. 22:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

Lerakodik? WTF?


A kokuszzsir kaloriaja ugyanolyan kaloria mint barmelyik mas etele. Nem azert jo mert nincs benne kaloria, hanem azert mert a szerkezete nagyon kedvezo elettani szempontbol, es suteskor nem roncsolodik, nem keletkeznek benne rakkelto anyagok.

2014. jún. 28. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

"De ha ti ennyire okosabbak vagytok,akkor hajrá!"


Köszi!

Neked meg akkor hess innen!

2014. jún. 28. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
12/12 Menj te a búsba,hülye.
2014. jún. 29. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim válasza:
Én fogyókúrához a kókuszsírt ajánlom. Én abban sütöttem mindent, szóval nekem bevállt.
2020. júl. 12. 00:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!