Fagyasztott hurka mehet egyből a sütőbe? Hány perc kell neki?
Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 13:42
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Mehet, de lehet, hogy ki fog csattanni. Kérdés, hány fokon sütöd, s mennyire szereted, ha olyan barnás-ropogós lesz a bőre. Én kb 30-40 percig sütöm, de 2-es gázfokozaton.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:igen, de mikor már kiolvadt, vedd ki a sütőből és késsel szurkáld meg
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Szóval inkább csak felengedtetés után tedd be sülni. A hurka annyira rosszul vezeti a hőt, hogy képes teljesen kiszáradni a külső rész, míg a belseje nyers marad.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Olvaszd ki előbb, ne fagyosan tedd be. Amúgy szurkáld meg villával a bőrét, így - jöó esetben - nem fog szétdurranni.
5/5 zolidobos 

válasza:

válasza:Mehet fagyosan. A titok, mint a friss hurkánál, a lassú sütés. Mikor már serceg, lehet a tüzet fokozni. fagyosan érdemes hideg zsírral átkenni. Ne szurkáld, mert olyan lesz mint a fűrészpor...
Kapcsolódó kérdések:
Valaki olyan könyvet ajánlana nekem amibe nem csak receptek vannak. Szóval nem dekák meg ilyesmi, hanem azt is leírják érthetően mit kell csinálni,...
szóval főznék én, de sok receptbe azt hiszik gondolatolvasó vagyok, de nem..,
Ha a piskótát magas fokozaton hagytam, és 15 perc után vettem le az még sikerülhet? Help! (most sül)
30-40 percig kellene sütnöm, és most vettem észre hogy elfelejtettem levenni. Lúdláb tortához lesz, menthető még?
Hurkakészítéshez kérdések?
Disznóvágás nélkül, vett hozzávalókból disznótorost akarunk készíteni szilveszterre és most gyüjtöm hozzá a tudnivalókat. A következö kérdések merültek fel legújabban: 1. Az abalébe kell só vagy más füszer? 2. A (rizses) hurkához a megfött húsféléket melegen...
Hurka-kolbász megsütve meddig jó hűtőben?
Szombaton sütöttem.
Mikróban sütéskor miért sül meg 3-5 perc alatt a bögrés süti?
A mikró csak felülről mikróz ugyebár.A sütő meg alul felül melegít,mégis min. 20-30-40 percig sül benne egy süti.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!