Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Párolt zöldség mellé mit...

Párolt zöldség mellé mit készítsek ami nem hús?

Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 12:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Bocsi, a fasírtnál nem írtam, hogy nem kenyérbelet használok az összeállításnál, hanem zsemlemorzsát. Mivel az szárazabb a kenyérnél, jobban össze-szedi a zöldségben levő vizet, nedvességet.
2017. febr. 8. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!