Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha van rajtam kicsi zsír,...

Ha van rajtam kicsi zsír, akkor az azt mutatja, hogy elegendő kalórián vagyok az izomépítéshez?

Figyelt kérdés
máj. 17. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
61%

Ez csak azt mutatja, hogy felhíztál. Ettől még lehetsz kalóriadeficitben jelenleg.

Ha a közeljövőben nő a testzsírod, akkor kalóriatöbbletben vagy, ha meg csökken, akkor kalóriadeficitben. Számold a kalóriákat, hogy ne tapasztalati úton kelljen kiderítened!

máj. 17. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha mostanában lett rajtad akkor igsn. Akkor kalóriatobbletben vagy. És az izomepiteshez kaloriatobblet kell
máj. 17. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ.Az csak azt jelzi hogy kalóriatöbletben vagy,semmi többet.A fehérjemennyiség lehet kevés,szemben a ch val.Ahhoz kell izomnövekedés is,hogy megnyugodj..A makrók arányaira oda kell figyelni.Voltam én is hogy nőttem ,csakhogy az inkább volt zsir mint izom.Nem nagyon figyeltem hogy miből mennyit eszem.

Ugyanakkora testsúllyal egy év múlva sokkal jobban néztem ki.

Egy kicsi zsir fel fog menni mindenféleképp.

tegnapelőtt 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Hat emelni biztos nem kell, de nagyon nem mind1 mibol jon ki a kcal
tegnapelőtt 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!