Edzőteremben mi a neve és mit erősít ez a 2 gép?
Az egyik alá rogyasztott lábakkal kell beállni és így a válladon van a párnázott rész amit fel kell tolni azzal hogy felállsz/kinyújtod a lábad.
A másiknál rá kell állni egy "tárcsára" és csípőből jobbra-balra kell forogni.

válasza:1. Hack guggoló (combfeszítő, farizom)
2. Twist gép (törzs)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretnek kondiba jarni kicsit izmosodni de nem tudom elmerjek-e kezdeni jarni szemelyi edzo nelkul, ugy, hogy a gepek tobbseget nem tudom hogyan kell hasznalni, foleg helyesen. Regebben jartam crossfitre onnan par szabadsulyos alap megvan de szeretnem a gepeket is...
Nem megyek edzőterembe, mert az egyik családtagunknak (aki velünk szemben lakik) egy egész szobányi edzőkomplexuma van. Tőle nem vennék leckéket, szerintem nem ért hozzá, a táplálkozása napi szinten húst takar. És állítja, hogy ez egészséges. Meg fogyózik, de a bacon...
Észre vettem, hogy kicsit csodálkoznak, mert a többi nővel ellentétben, nem beszélgetni megyek, hanem mozgok is. Legjobban ezek a nők szoktak megbámulni engem, akik csak beszélgetnek, de semmit nem edzenek, viszont nagyon ki vannak pakolva öltözékben. Én...
Kuzdosportolok es gimnasztikazom is, kene egy hely ahol tudnam mindkettot gyakorolni, otthon nincs hely
Bajcsy-Zsilinszky utca 44. a címe, hogy egyértelmű legyen. Ha valaki járt már ott közületek, szívesen fogadom a véleményét. Fontos, hogy ne az "aljanép" legyen a törzsközönség... ha értitek :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!