Bereczki Krisztián mennyire jó személyi edző?
Köszönöm.
És mennyire jó edző?
Nyíregyházán edző Kormány Mihály is...
Na ő BENNE VAN A SZAKMÁBAN!!!
GreenTea
Ja és a Misi egyszerre 2 helyre is tud figyelni! :)
Én nem akarom őt lehúzni, de nyíregyházi vagyok, a Cutler előtt a D-Centerbe járt és edzett, ott is volt pár "tanítványa".. beképzelt ez tény és az eszéért nem fogják ellopni , a másik eredményeket nem mutatott egyik hozzá járó sem ..ami persze az ő hibája is, mivel nem lehet azt mondani, hogy hát nem érdekel, nem tartotta be a kajálást.. igenis egy edző legyen olyan hatással arra ki hozzá jár, hogy tartson be mindent otthon az illető, különben az ő szégyene is a nem fejlődés ( legyen fogyás, legyen tömegnövelés) ! Legtöbbször elbeszéli az egész órát, vagy pl volt rá nem egy alkalom, hogy otthagyta a hozzá járó ügyfelet, hogy ezt meg ezt csináld meg, nekem most van itt az idő, megyek enni, szia .
Na ezt akár milyen sikeres valaki a szakterületén nem engedheti meg magának szerintem, nagyon nem !
Személyi edzőhöz járásról annyi a véleményem, hogy persze jó dolog, hogy vannak, de szerintem három hónap alatt teljesen át lehet venni tőlük a gyakorlatok helyességének elsajátítását és a megfelelő étrend kialakítását ... ok, hogy egy idő után aki nagy súlyokkal dolgozik, főleg a fiúk jó ha valaki segít de lehet haladni egyedül is, nem versenyre akarsz te sem készülni .
Én lány vagyok egyedül kezdtem járni, személyi edzőhöz jártam az elején, most már magamnak csinálom, mindig akad valaki a teremben aki tud segíteni.
Az ár ahogy írták 24-25 ezer egy hónapra és az 12 alkalmat foglal magába, + 8.ezer forintos konditerem bérlet.
Soha nem fogom elfelejteni Bereczki-ről azt a képet, amikor edzette a barátnőjét és 1 kg- os súlyzókat adott a kezébe, hogy csinálja a kitöréseket a folyosón , az egész terem rajta röhögött ! Szóval én biztos nem mennék hozzá, nem csak ezért, hanem leírtam fentebb, hogy ő nem foglalkozik azzal, hogy aki a keze alatt van hogy is fejlődik !
kedves elöző hölgy!
Bár nem ismerem Berecki urat, de a véleményeddel, amit edzőkről mondtál maximálisan egyetértek... Nekem amugy sem szimpatikus, inkább egy divatmajomnak tűnik mint testépítőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!