Két és fél hónap alatt szeretnék elérni látványos eredményt, milyen edzést és étrendet ajánlotok?
178cm és 73kg vagyok, 19F.
Kondi terembe lenne lehetőségem menni, bár mindig is jobban szerettem a szabad testsúlyos gyakorlatokat.
köszönöm előre is a segítséget!
Havonta naturálban max nettó 1 kg izom jöhet és ez az ütem is csak eleinte ilyen gyors. Szóval nem kapsz látványos eredményt ennyi idő alatt. Súlyzós edzéssel többre mész, ha az izomméret a cél.
Kezdetben heti 3 napos teljes testes edzéstervet ajánlok, minden izomcsoportra 1-1 alapgyakorlattal, gyakorlatonként 3-4 sorozattal.
És kell tömegnövelő étrend is!
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
ja és még sok olvasást is ajánlok, mert így nagyon nem vagy még képben és oldalaakt kellene neked leírni. A sárga kapszula című könyvet olvasd el, keress rá.
én meg két és fél hónap alatt akarok balerina lenni... 187 centi, 88 kg 30F
köszi a segítséget!
helló!
Béla vagyok!
45F,147kg,197cm, kar 54cm!
ezt sem két hónap alatt hordták össze a madarak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!