Csütörtökön megyek először terembe segítség?
Eddig itthon edzettem de most megyek majd rendes terembe.
Ennyi kérdésem van:
-a shaket is bevigyem magammal a vizemmel, törülközőmmel együtt és edzés végén ott a konditerem közepén igyam meg, vagy majd az öltözőben igyam?
-nyújtani és bemelegíteni hol tudok ahol nem vagyok útban?
-nagyon ki fognak szúrni a régiek engem? mennyire ciki ott téblábolni és gondolkozni mit hol találok?
-lábedzés előtt bemelegítésnek jó tekerni szobabringán pár percet? (és a kitörést megintcsak hol csináljam majd hogy ne legyek senki útjába? :D)
-shake után 50 perccel nekem még van dobozban kaja (Rizs, csirke, zöldség...) azt a kondi épületén belül megehetem, vagy keresnem kell egy padot a városban? Ha a kondiban, akkor hol? láttam képet, hogy a pult mellett van néhány asztal székkel, mellette ital lap... de ott szabad enni a saját kajánkat dobozból? :D hogy megy ez?
köszi
ha eszembe jut még valami írok.
Ezek nem igazi gondok. Tok mindegy, hol iszod még a shaket, van aki öltözőben, van aki teremben, én meg itthon.
Ehetsz is akár, ilyet is láttam. Nem nézi ki senki a kezdőket. Bárhol melegíthetsz, ha nem vágod pofán a karkorzessel a többieket. A pár perc bicajozás a az kitűnő a gimnasztikai melegítés előtt.
Túlizgulod. A shake-et ott iszod meg ahol akarod, én az öltözőben szoktam.
Nyújtani és bemelegíteni ott tudsz, ahol nem vagy útban (... :D )
A kondiba nagy tömegében nem antiszoc ősgyökerek járnak, hanem edzeni szerető emberek. Saját magukkal fognak foglalkozni, neked is ennyi a dolgod csupán.
bemelegítés: jó.
Kitörést ott csináld, ahol elférsz. Milyen hülye kérdés ez már? :D Nem ismerjük ezt a termet. Ha végképp nincs 10 lépésnyi hely, akkor csinálhatod egy helyben is.
A legtöbb helyen ahol székek vannak, ott le lehet ülni is... :D Hacsak nem nagyon gyökér a terem vezetősége, akkor természetesen megengedi, hogy elfogyaszd a kajád. Az ő érdekük is, hogy te jól érezd magad.
Hát én nem kajálnék benn a teremben, de ez szubjektív. Mást sem láttam még, hogy a váróban, vagy a teremben kajált volna.
A többit pedig csináld értelemszerűen. Nyugi, nem kell senkinek bizonyítani semmit, főleg első alkalmakon inkább barátkozz a hellyel, szokd meg a termet, stbstb.
Reméltem, ugyanis tényleg szubjektíve és semlegesen jegyeztem meg, hogy nem láttam ilyet, nem azt sugalltam, hogy kőbe van vésve hogy nem lehet.
Nagyon amúgy nem is jelenthetnék ki dolgokat, mivel egy terembe járok/jártam eddig, és kezdő vagyok.
Azt viszont igen, hogy a lenn lévő emberek inkább barátságos/nyugodt habitusúak. Nem néz ki senki, pedig eleinte volt pl mikor a kitörést gyakoroltam, hogy nem találtam az egyensúlyom, és elzúgtam, vagy fekvőtámasznál lefelé ment a dolog, de felfelé már nem... :D
Szerintem, minden renben lesz, és ismerkedj nyugodtan a gépekkel, csak arra figyelj, hogy mások edzési "rituáléját" ne zavard meg. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!