Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bepácolhatom a csirkét, vagy...

Bepácolhatom a csirkét, vagy kizárólag szárazon?

Figyelt kérdés
Segítsetek kicsit srácok! Eddig úgy ettem a csirkét hogy befűszereztem (só, bors, paprika) és ment is a kontakt grillbe bárminemű zsiradék nélkül 10 percre. Tegnap kipróbáltam hogy a fűszereket összekeverem kb. 2 ek. oliva olajba és abba forgatom bele a felvágott csirkét, hagyom állni aztán kisütöm a kontakt grillbe. Hát a különbség ég és föld, nagyon finom lett de gondolkodóba ejtett hogy ez belefér-e szálkásításnál vagy még tömegelésnél se? Köszi a válaszokat!

2014. máj. 24. 12:27
 1/4 tkodit ***** válasza:
diétába is bőven belefér, tömegelésnél pedig durvább, mézes-mustáros szószok is beleférnek... :D
2014. máj. 24. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Pácoljad.
2014. máj. 24. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy belefér. Az olivaolaj mehet diétában is simán.
2014. máj. 24. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam hogy ennyire egyértelmű, köszi a válaszokat!
2014. máj. 24. 18:40

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!