Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hal is ugyan olyan jó fehérjef...

Hal is ugyan olyan jó fehérjeforrás akár edzés után vagy napközben, mint a csirkemell?

Figyelt kérdés

2014. szept. 20. 11:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
mert igazából az a lényeg
2014. szept. 20. 12:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Úgyanúgy hasznosul a fehérje, de a pangasius nem hal, inkább halipari termék. Olyan mintha csirkemell helyett debreceni kolbászt vagy virslit akarnál enni.
2014. szept. 20. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 A kérdező kommentje:
És szálkásításnál lehet pangasius halat enni?
2014. szept. 20. 12:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
te mennyire szerencsétlen vagy
2014. szept. 20. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 anonim ***** válasza:
A hal is ugyanolyan jó fehérje forrás, viszont pár százalékkal kevesebb a fehérje tartalma mint a csirkének.
2014. szept. 20. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/20 anonim válasza:

Víz Fehérje Zsír Ásványi a.

Juh 60 16 20 3,4

Sertés 58 15 24 2,8

Tyúk 56 21 19 3,2

Ponty 73,4 16,9 8,7 1

Süllő 78,4 20 0,5 1,1

Pisztráng 77,5 19,3 2,1 1,2

2014. szept. 21. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/20 anonim válasza:

16-os kiegészítése:

A táblázat besdzúrása nem tökéletes, de a számadatok sorrendisége egyértelműen megegyezik a fejléccel. A számadatok átlagértékek! Tógazdasági pontynál a zsír valamivel több, a fehérje kevesebb.

2014. szept. 21. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 anonim válasza:

Nézelődj ezen az oldalon:

[link]

- ezen az oldalon szinte minden élelmiszerre találsz adatot

2014. szept. 21. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/20 anonim válasza:

Tengeri hallal vigyázz! A Mekong-delta partvidékén folyó „tenyésztés” minden képzeletet felülmúl. A szűk halketrecekben (állati és emberi ürülékek között) hatvan-nyolcvan cápaharcsa vergődik egy négyzetméteren. Az állatokat döghússal, dél-amerikai csontliszttel, génmanipulált táppal, szójahulladékkal, szerves szeméttel etetik. Egy pangasiushoz képest a tápos csirke fejedelmi ínyenc. A halakat antibiotikummal tömik, nehogy elpusztuljanak a fertőzött vízben, és kínai injekciókkal kezelik.


[link]

2014. szept. 21. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/20 Szintiszoli123 ***** válasza:

Félek úgy van, ahogy #9 és #19 írja.

De nem kell ezeket tudnod. Egyszerűen próbáld megsütni vagy hasonlítsd össze a pangasiust egy drágább tengeri hallal. Ég és föld a különbség ízre és állagra is. A pangasius az nekem valami átmenet a hús meg a zsír között. Ne edd!

2014. szept. 22. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!