Ektomorf alkat ellen mit lehet tenni? 14 éves vagyok 165cm es 50kg . szeretnek ugy 55-60koze menni de nem tudom hogyan erjem el. Sulyzozok, biciklizek, hasazok, eszek rendesen de csak nem jon ram semmi. Tudnatok tanacsokat adni?
Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 14:10
11/16 anonim válasza:
Ki mondta h nincsenek te idióta? Edzhet mindenki, testalkattól függetlenül, de egy ekto akkor se fog a büdös életbe se felpakolni magára annyi izmot, mint egy endo vagy mezo. És aránytalanabb is lesz, igaz valamit javulni fog ha rámegy egy kis izom.
12/16 anonim válasza:
Heroldka, Te pl. egy kibas.zott törpe vagy, nem tudom mit pofázol, hogy honnan tudod milyen lehet egy magas ektónak? A töpszli karjaidra persze h könnyebben meg látványosabban megy az izom(ka) :DDD
13/16 anonim válasza:
Mi az, hogy eszel rendesen? Mennyit eszel? Akármennyit is, próbáld növelni, mert nagyon úgy néz ki, hogy neked több kell. Amivel egyesek szálkásítanak, azzal egy másik, hasonló kinézetű ember tömegel, ez ilyen.
14/16 anonim válasza:
Megint Heroldnak van igaza. Nincs ilyen ekto bu:ziság. Egyik haverom is elkezdte ezt és hónapokig a sírba kergetett vele, hogy ektomorf. Eddzél, egyél, pihenj!
15/16 anonim válasza:
Ezek a testalkatok meg rohadtul nincsenek, csak a magas vékonyra azt mondják, hogy "úúúú ektomórf". Oszt közbe meg kigyúrja magát és nagy darab lesz ugyanúgy, mint a többi ember.
16/16 anonim válasza:
köszönöm, hogy valaki egyetért velem. szóval mmagas embernek sosem lesz látványos karja? arnold nevét hallottad már? és amúgy leirtam, hogy pl az "ekto" a "szabály" szerint magas és gyors anyagcserével rendelkező ember, akkor aki alacosny és gyors az anyagcseréje, vagy aki magas és lassú, az mi? dinoszaurusz? 1000 emberből 1 van, akire az összes jellemző ráillik, a többi keverék. innentől kedzve nincs értelme, ha 1000ből 999 emberre nem igaz a dolog. amúgy valaki lassú anyagcserével is izmosodhat lassan, és gyors anyagcserével is izmosodhat gyorsan, szóval... totál semmi értelme nincsen ennek a "testalkatos" baromságnak. am a kb 168 centimmel nem mondanám magam törpének, és szerintem azért a kemény edzés is egy csöppet hozzá ad a dolgokhoz. menjki az utcára, és nézzed meg hogy hány -170 es embernek van 40+os keze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!