Hogyan tudnék hízni/tömeget növelni?
22/F
191 cm
73 kg
Elég magas és vékony vagyok, bár azt mondják jó testfelépítésem van, könnyen szálkásítható. Én nem akarok nagy és kidolgozott izmokat, nem szeretnék edzeni, sem gyúrni. Rendkívül gyors anyagcserém van.
Szeretnék hízni, kicsit testesedni. Nem sokat de plusz 5-8 kilónak nagyon örülnék. Az étkezésem kvázi rendszertelen de sokrétű, igazából mindent eszek. Van esetleg olyan tömegnövelőszer vagy étrend- táplálék kiegészítő amit bátran beszedhetek edzés nélkül mert biztonságos és csak fel tudok venni pár kilót vagy más megoldást javasoltok? Ha igen akkor mit?
Előre is köszönöm!
Öcsém, hogy a 190-80 kilósok jönnek naponta, hogy fogyni akarnak, a 190-70kg-osak meg hízni...
Hová fajult ez a világ... De sportolni azt egyik sem akar...
Hiába hájasodsz, attól nem fogsz szebb látványt nyújtani... Pont ugyan olyan gizda leszel mint most, csak esetleg lesz hozzá egy gusztustalan sörhasad, esetleg egy méggusztustalanabb pókhasad...
Pont olyan leszel mint egy telefosott búvárruha... Izmosodni kell öcsi, az ad formát/tartást a testnek...
Kedves utolsó, ne haragudj hogy megsértettem a nézeteidet arról hogy mi a tökéletes, és kérlek hagyd meg nekem a döntést hogy én mit kezdjek magammal. Nem pókhasat meg sörhasat akarok. Csak módot találni rá hogy felszedjek pár kilót hogy ne úgy nézzek ki mint akit a legkisebb szellő el tud fújni.. Az én prioritásom nem az hogy mutogassam a kidolgozott izmaim a strandon meg a terembe. A testépítésről itt szó sincs. A kérdés azért ide lett írva mert Ti testépítők többet tudtok erről mint bárki más.
A többi választ pedig köszönöm!
Amúgy meg köszönöd a többi választ? Én vettem egyedül komolyan a kérdésedet...
Cortez trollkodott, az első fogja a fejét a második meg azt mondja zabálj cukrot...
No igen, erre komoly esély van. Én is ismerek olyat, aki vékony, s ha felszed 2 kilót, akkor vékony, úszógumival.
Kérdező, nem kell szer, csak egyél. Mivel úgyis zsírosodni akarsz, főleg egyszerű a dolog, már ha a tested támogatja a zsírosodást, de bizonyára mindenkié teszi, azoké is, akik több evéskor abnyagcserét gyorsítanak, csak elég sokat kell enni s elég sok évig kell várni. Az ilyen típusoknak sokkal célszerűbb izmot felszedni, az izmok amúgyis szépek, jók, hasznosak.
Oké, hogy te nem ezt akarod, de ez a testépítés, nyilván nem értjük, hogy miért nem akarsz izmokat, jobb közérzetet, több energiát, sikerélményt ésatöbbi. A fogyókúrásban sem értem soha, hogy pl. egy tinilány miért nem akar izmokat... Mit lehet nem szeretni rajtuk? S olyan iszonyat sokat azért nem kell értük tenni. Heti pár óra mozgás, ami úgyis kell valamilyen formában, sőt, ennél azért több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!