Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire tudom még formába...

Mennyire tudom még formába rázni magam szerintetek?

Figyelt kérdés

Jelenleg 24 éves vagyok. Folyamatosan sportoltam kiskoromtól kezdve, csak mindig mást, és sokszor váltottam. Legtovább a tollaslabda tartott, ám kb. másfél-két éve abbahagytam, mert nincs kivel. A csapatunk teljesen szétszéledt, egyszerűen nincs motivációm eljárni. Ellustultam, egy kicsi hájam is lett. Most 65-67 kg vagyok. Tudom, hogy nevetségesen hangzik ilyen súly mellett hájról beszélni (174 centi vagyok), de korábban még ennyi hasam se volt. És, mivel az időm túlnyomó többségét, vizsgaidőszakban szinte egészét üléssel töltöm, az alakom is fura lett, alul kidudorodik egy kicsit a hasam, mint egy korai szakaszban levő kismamának.

Sokkal fáradékonyabb is vagyok, a lábaim hamar elzsibbadnak.

Szerintetek nagyon sok ez a kihagyás? Mire számítsak, ha újra elkezdek sportolni? Amikor csináltam a tollaslabdát, egész jól ment, amatőr versenyekre is jártam egy időben.

2016. jún. 21. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:

24 évesen már a koporsókat kell nézegetni és a sírhelyet megvenni...

Én 30 évesen kezdtem el sportolni úgy, hogy korábban egyáltalán nem csináltam semmit, még tesiből is felmentett voltam.

Most 33 vagyok és a korosztályom 90+ %-ánál lényegesen jobban nézek ki és fittebb, egészségesebb vagyok.

Szerinted?

2016. jún. 21. 23:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Bicikli,úszás.. Ezek mind jók ízületeket kíméli, de persze ha meg tudod oldani súlyzós edzést is elkezdheted, szerintem a legjobb. Túl izmos meg úgy se leszel (már ha lány vagy) az étrendet meg állítsd be fehérjedúsra + sok zöldség.
2016. szept. 26. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!