A tejsavófehérje főzés során összeugrik. Ez normális? Nem értek hozzá.
Figyelt kérdés
Úgy néz ki mint a túró. Natúr wpc80.2016. jún. 22. 11:08
1/6 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy jó vagy rossz. De ha furcsának találod, akkor ne főzd meg.
2/6 anonim válasza:
Normális igen.Kazein lesz belőle.
3/6 A kérdező kommentje:
2.
A tejsavóból hogy lesz kazein?
2016. jún. 22. 17:10
4/6 anonim válasza:
Lehet,hogy rosszul tudom,én így emlékszem,hogy főzés hatására kazein lesz belőle.
5/6 A kérdező kommentje:
De ki mondta ezt? :D
A kazein a tej másik fehérjéje. El nem tudom képzelni, mimódon lesz a tejsavóproteinből kazein. Teljesen más a kettő aminosavprofilja.
2016. jún. 22. 17:33
6/6 anonim válasza:
Egy könyvben olvastam régebben,nem tudom már a címét.Nem tudom,hogy lesz belőle:)
De akkor úgy néz ki rosszul emlékszem,vagy hülyeséget írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!