Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A tejsavófehérje főzés során...

A tejsavófehérje főzés során összeugrik. Ez normális? Nem értek hozzá.

Figyelt kérdés
Úgy néz ki mint a túró. Natúr wpc80.
2016. jún. 22. 11:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, hogy jó vagy rossz. De ha furcsának találod, akkor ne főzd meg.
2016. jún. 22. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Normális igen.Kazein lesz belőle.
2016. jún. 22. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

2.


A tejsavóból hogy lesz kazein?

2016. jún. 22. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy rosszul tudom,én így emlékszem,hogy főzés hatására kazein lesz belőle.
2016. jún. 22. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

De ki mondta ezt? :D

A kazein a tej másik fehérjéje. El nem tudom képzelni, mimódon lesz a tejsavóproteinből kazein. Teljesen más a kettő aminosavprofilja.

2016. jún. 22. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy könyvben olvastam régebben,nem tudom már a címét.Nem tudom,hogy lesz belőle:)

De akkor úgy néz ki rosszul emlékszem,vagy hülyeséget írtak.

2016. jún. 22. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!