Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mit éreztetek, mikor...

Ti mit éreztetek, mikor elértétek a kitűzött célotokat?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy ez most egy furcsa kérdés, nem olyan, mint, ami ebben a témakörben megszokott. De engem nagyon érdekel, hogy ti ezt hogy éltétek meg.

Én 19 vagyok és lány, azt a célt tűztem ki magam elé, hogy kockás hasam legyen és minél kevesebb zsír legyen rajtam, egészséges keret között persze, mert nem akarok versenyekre menni meg semmi ilyen. Ezt sikerült elérnem, nem is volt olyan nehéz, mint hittem. De valahogy mégsem érzem magam ettől máshogy, nem érzem úgy, mintha egy új ember lennék vagy jobb lenne ettől az életem. :( Semmi különöset nem érzek ezzel kapcsolatban. Folytatom persze, amit elkezdtem, mert mindig vannak új céljaim. Csak most félek, hogy bármit érek is el, nem fogok semmi különöset érezni. Ti ezzel hogy vagytok??

2016. júl. 2. 14:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs elert cel mire odaernel addigra mar van masik 2 celod es ez igy megy tovabb sose ered el
2016. júl. 2. 14:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
bekokszoltam azt hittem ettől jobb lesz minden, közbe meg ugyanaz maradt minden csak izmos voltam. semmi különös. sokan azért gyúrnak mert ha kilesznek pattintva ú jönnek a csajok a bulik meg minden maguktól jön minden. aztán rájön az ember hogy ez nem így van.
2016. júl. 2. 14:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, az elsőnek sikerült megfogalmaznia. Máris vannak újabb céljaim, és mire a régit elértem, fel se tűnt, hogy "hoppá megvalósítottam, amit kitűztem magam elé"
2016. júl. 2. 14:44
 4/11 likebike ***** válasza:
Én elégedett vagyok magammal olyankor,de amint teljesítettem a célt,újat tűzök ki magam elé.Azért nem érezhetsz semmit,mert lehet nagyon könnyen elérhető volt az a cél.
2016. júl. 2. 14:44
 5/11 anonim ***** válasza:
En regen kis celokat tuztem ki aztan laza volt mar egy ideje kituztem egy celt amit valszinuleg sose erek el es ezt "hajszolom" szoval mindig lesz miert edzenem
2016. júl. 2. 14:45
 6/11 anonim ***** válasza:
2-es akkor hogy van? az ilyen emberek sose lesznek megelégedve magukkal?
2016. júl. 2. 14:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha olyan célt érsz el, amit:

- nagyon kemény munkával tudsz elérni, akkor érezni fogod, hogyan fogsz tudni örülni, mennyire boldog és elégedett leszel, mennyire megemelkedik az önbecsülésed

- ha olyan célt érsz el, aminek birtokában teljesen más irányba tudod vezetni az életedet, pl. egy olyan vizsga, hasonló, melynek birtokában már nem itt, hanem ott is tudsz dolgozni

- és hasonlók

Persze az is tökéletes, amit most elértél, csak ez alapjaiban nem változtatja meg a jövődet, ezért nem érzel semmi különös öremet, elégedettséget.

2016. júl. 2. 14:49
 8/11 A kérdező kommentje:

Én pl a jogosítványt nagyon nehezen szereztem meg, kétszer buktam és a 105. órámban lett meg (igen, most lehet röhögni :D) és akkor nagyon nagyon boldog voltam, de utána megint ürességet éreztem, hogy "most mit csináljak az életemmel?"

Furcsa dolog ez. :)

2016. júl. 2. 14:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindig az utazás amire legjobban emlékezni fogsz.Nem a célvonalban kapod a legnagyobb jutalmat hanem az utazás során ahol megvalósulnak az erőfeszítéseid,ahol bármit valósággá változtathatsz..
2016. júl. 2. 15:05
 10/11 Kenzo Tenma ***** válasza:
Ugyanezt. És mindig ezt érzi az ember, mert ilyen az élet. Lehet, hogy örülni fog valaki a sikerének vagy, hogy elérte a célját, de mindig ott lesz valamennyi üresség érzés. Sosem a cél a legfontosabb, hanem az, hogy mivel érted el és az oda vezető út.
2016. júl. 2. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!