Mikor hasznosabb futni, ha testzsírszátalékot szeretnék csökkenteni? Reggel vagy este?
A hájnak nem kell fehérje, 100g is elég.
Gyümölcsszezon van, én sem értem, miért kellene kerülni, főleg, ha az ember nem tökéletességre vágyik, élni is akar a fogyás és edzés mellett. Sokunknak azért fontos a gyümölcs.
Azonkívül a leírt "értend" nem kispályás koplalás volt. Energia azért kell.
Hogy mikor jó futni, azt már leírták.
Herold ezzel az egész gyümölcs mizériával az a bajom, meg azért kérdeztem hogy komolyan írtad-e amit, mivel ők profi sportolók. Nem natural egyik sem, az ő szervezetük máshogy működik, ő ha megeszik egy kiló banánt, attól sem fog hízni. Te meg én meg itt a többség, naturalok vagyunk. Megeszünk egy banánt, főleg eleve a diéta miatti alacsony szénhidrát bevitel mellett, kb. 1:1-ben lerakódik zsírba a gyümölcs cukor tartalma. Mivel a szervezeted ki van éhezve, egyből raktároz amit tud.
Valamint a reggeli gyümölcsfogyasztásba is azért kötöttem vele, mivel reggel a szervezetben az inzulin nagyon mélyen van, de az izomzat glikogén raktárai nem üresek mint súlyzós edzés után, mikor szintén lent van az inzulin. Te reggel megeszel egy banánt, szintén egyből a cukortartalmának nagy része megy a zsírraktáraidba.
Valamint azért a leghatékonyabb a közvetlen súlyzós edzés utáni kardió zsírégetés szempontjából, mivel az inzulinszinted hasonló mint reggel, csak a glikogéraktáraid is le vannak merülve. Reggel nem. Reggel nem égetsz olyan jó hatásfokkal zsírt, mint súlyzós edzés után közvetlenül.
Ezek a srácok meg teli vannak mint a déli busz, sőt, akinek van pénze meg mersze, közvetlenül belenyúl mesterségesen az inzulinháztartásába is. Butaság egy natural szervezethez hasonlítani egy olyan szervezetet, ami a nap minden órájában, a hét minden napján úgy van "beállítva" mesterséges hormonokkal, hogy kedvezzen a zsírégetésnek, és az izomtömeg növekedésnek is egyszerre. Naturalban ez nem működik. Te hízol a gyümölcstől kis mennyiségben is, főleg diétában, a feka srác akár mennyit eszik, nem fog hízni tőle.
Nem ilyen egyszerű ez a történet, hogy lecopyzod naturalban a profi versenyzőt, és te is úgy fejlődsz. Ez akár az étkezésre, akár az edzésre igaz.
És ha már itt tartunk, egy évben kb. 2x 6 hét az, amikor 3-4 fele osztott edzést végzek. Így az év nagy részében kifejezetten hát edzésem nincsen. És miért? Pont azért mert nem vagyok profi sportoló, natural szervezetnek az az edzés ami egy doppingoltnak bejön, nem oké. Minek csináljak egy komplett hát edzést, mikor az érdemi regenerációs szakasz 40-50 óra dopping nélkül. Nincs értelmem A hét első napján húzódzkodok, második edzésnapon T rúd, harmadikon szűken húzódzkodom vagy húzok le csigán, negyediken döntött t. evezés. Felhúzásnak meg nálam semmi köze a hát naphoz, meg semelyikhez, külön napon szoktam felhúzni, utóbbi időben guggolni is. Ami után közvetlenül megyek ki futni, a föntebb említett dolgok miatt. Guggolás vagy felhúzás után alacsony inzulin, alacsony szénhidrát szint az izmokban, de kb. egész testedben vérbőség van, 15-20' futás 10-12km/h tempóban tökéletes zsírt égetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!