Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy Készítsem el a csirkemell...

Hogy Készítsem el a csirkemellet, hogy hűtőből kivéve se legyen okádék íze?

Figyelt kérdés

Most még eszem a rántott csirkét, tejszínes csirkét...stb, de a diéta közepétől már nem fogom, viszont a sima fűszeres csirkét sütve utálom mint a sz@rt.

Van valami praktikátok, hogy normális íze legyen akár még másnap is?



2017. szept. 29. 12:51
 1/3 BlodDrunk ***** válasza:
37%

A táp miatt amivel etetik őket,ha szép házi,normális,háztáji csirkemellet veszel aminek sárgás húsa van,általában ez dobozban van a boltban,annak normális íze van.


Csak ugye testépítőként nem nagyon engedhetem én se meg magamnak,hogy ilyet vegyek mert vagy 2-3x annyi mint a sima.

2017. szept. 29. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Esetleg egyél olyan húst, amilyet szeretsz. Vagy mást, annyi remek fehérjeforrás van még a húson túl is, nemhogy a csirkemellen túl... S a jobbféle házi hús tényleg más ízű, főleg ha érzékeny rá az ember.

Esetleg próbálkozhatsz zöldséges mártásokkal, az nem kalóriadús, de mégis más lesz az egész.

2017. szept. 29. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
Sehogy.A csirkehús aznap elkészítve ehető.A diéta eleje után 1-2 héttel még frissen elkészítve is ehetetlen a melle,ezen az állapoton különböző öntetekkel tudsz javítani.
2017. szept. 29. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!