Ez a lany, nem vegzi helytelenul a guggolast? (video)
Figyelt kérdés
www.youtube.com/watch?v=n4T7CxIs_zc
Nem megy tulsagosan le? En igy olvastam hogy csak addig szabad lemenni,amig a combod a vadliddal derekszoget zar be...kulonben megbantjak az izuleteid... szerintetek?
2017. nov. 4. 16:09
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Lentebb lehet menni, csak nem mindenkinek van hozzá megfelelő hajlékonysága és a súlyt is korlátozod vele.
2/6 A kérdező kommentje:
hogy erted hogy a sulyt is korlatozom vele? kevesebb sulyyal tudok dolgozni?
2017. nov. 4. 16:12
3/6 Cortez70 

válasza:

válasza:Kisebb súllyal tudsz teljesen lemenni.
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Dehogy nem lehet lemenni. Ez a normál mély guggolás. Semmi bajod nem lesz tőle.
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Teljes guggolást végez.Ez a szabályos guggolás mélysége.A vízszintig lementés amit írsz az a fél guggolás,vagyis félmunka.A szabálytalan abban amit csinál,hogy alacsony a kontroll a lemenetelében,lezuhan vele izomfeszülés nélkül,ami miatt lehet káros az egész a térdízületre nagyobb súlynál és a célját sem éri el a gyakorlat.Ezért végeredményben szabálytalan.
6/6 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2017. nov. 5. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Ez jo igy hogy biciklizek es utanna csinalok guggolast?
elkezdtem napont 45-60 percet biciklizni...ezutan vegzek felulest es guggolast sajat testsulyal keveset eszek mert fogyni szeretnek. 63kg vagyok. izombol is vesziteni fogok?kicsi izmom van (lany )....
Guggolást lehet végezni gerincferdüléssel?
Valahol azt olvastam,hogy rossz hatással van még az enyhére is.
Mivel tudnám javítani a guggolást?
Volna egy olyan problémám hogy az utolsó ismétléseknél még szépen lemegyek de mikor már felfelé kéne menni akkor van egy kicsi "jóreggeltezés".Nem túl durva de be tud zavarni.Ezt mitől lehet?A Hasizmaim gyengék vagy a hátam vagy valami más lehet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!