Főtt tojásban is ugyan úgy megmaradnak a makro értékek?
Figyelt kérdés
Még régebben hallottam hogy ha tojásból akarom bevinni a feherjet,zsirt stb akkor csinaljak rantottat , mert főzésnél ezek elvesznek!? Erről mi a véleményetek?2018. ápr. 9. 11:35
1/2 anonim válasza:
Hát persze, kifő belőle a fehérje és a zsír... :D
Nyilván butaság. Akármit csinálsz a tojással, a makrók maradnak. A fehérje persze átalakul, ha hőkezeled, de fehérje marad így is, úgy is. A zsír sem tud eltűnni, látnád, ha sok zsír jönne ki a héján át a vízbe... Hogy gondolja ezt bárki?
2/2 anonim válasza:
Vagy ez trollkérdés volt? Mert tudom, hogy elvileg az emberi butaság végtelen, de ez azért túl erősnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!