Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen hizlaló kajákat egyek?

Milyen hizlaló kajákat egyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék hízni, mert sovány vagyok, de természetesen nem gömbölyű hasat akarok magamnak, hanem inkább az izom tömeget kéne növelni. Elkezdtem edzegetni itthon, most már csak valami étrend félét kéne kialakítanom. Egyáltalán nem versenyszerűen érdekel a dolog, tehát, ha én hurkát szeretnék enni meg sült kolbászt nem fogom vissza majd magamat. Nem igazán vagyok nagy étvágyú, szóval nem hinném, hogy az olyasmi kajáktól annyira elhíznék, mert eddig is gyakran ettem olyanokat. Inkább leredukálni szeretném, és helyette valami egészséges, de mégis hizlaló kaját szeretnék enni. Nem tudom, banán, tojás jó lehet, vagy mi javasoltok még.

2018. aug. 13. 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez valami vicc egyébként...!? :D
2018. aug. 13. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem lehet gyorsan se izmosodni, se fogyni.

Ha többet viszel be mint kell, csak elzsírosodsz. Ha pedig túl keveset viszel be szálkásításkor, akkor pedig az ami lement az nem zsír volt.


Hogy példát mondjak, normális tömegeléssel felszedsz az első évben 13-14kg-ot, abból lesz kb. 9-10kg izom és a maradék zsír. Ha viszont elkezdesz zabálni, mert azt hiszed hogy több tömeg jön majd, lehet igazad van, egy év alatt nyersz + 1,5-2 kg izmot. Csak ezzel az a baj, hogy 3-4x annyi zsír is jön rád.


Szóval nem kell sietni, nem kell bezabálni. Csinálj lassú tömegelést, hogy ne jöjjön sok zsír és majd ne kelljen fél évig szálkásítgatni.


Ehhez kell egy jó étrend.

Tömegelésnél legyen 1,8-2g/ttskg körül a fehérje, száraz tömegre számolva.

A többi kalória pedig zsír és ch. Azt hogy neked mennyi kalória kell, azt ki kell tapasztalni. Annyit célszerű bevinni, hogy kb. havi 1kg-ot hízz.


A források pedig:


Fehérje: húsok, halak, tojás, sajt, túró, növényi fehérje, hüvelyesek, stbb..


Szénhidrát: rizs, bulgur, burgonya, zabpehely, köles, abonett, tk. kenyér, édesburgonya, stbb.. és sok sok zöldség


Zsír: olajos magvak, hüvelyesek és a főzéshez használt zsírokat/olajokat is érdemes beleszámolni


Ja és a vízbevitelt se felejts el. Abból kb. 1 liter kell 20 kg-onként.

2018. aug. 13. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!