Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan, aki a...

Van köztetek olyan, aki a kyani-nál dolgozik? Érdemes belevágni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 17:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/153 anonim válasza:
57%

Azt mondják itthon, nincs benne tartósítószer. Nincs ráírva a zacskókra a teljes összetétel! Amerikai oldalon ráírták mi van benne, ez is bizonyítja, egyszerű préslé,vízzel hígítva, tartósítva, hogy ne romoljon meg idő előtt:

[link] a teljes összetétel alul, szóval csodaszer?

2012. ápr. 4. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/153 Ani A válasza:
100%
Én már használtam a Kyanit és azon kivűl h finom és benne van minden vitamin, antioxidáns is, azóta többen mondták h kitisztult az arcom a piros pattanásoktól és szebb lett. Ezen kivűl sportedző vagyok és nagyon meg vagyok elégedve a fáradtságot kiküszöbölő hatásával. A hitetlen Tamásoknak utána lehet nézni a [link] oldalon, valamint a NO nitrogén-monoxid hatásának a szervezetre, a szabad gyökök megkötésének eredményének. Gyógyithat is IGEN! Te ellenkező hitetlen Tamás!!!! Nem vagyok forgalmazó, de utánanéztem és az összetevői segitenek a degenerált sejtek helyreállitásában, és gyógyitásában. Nézz utána Te Borzasztó Tamás! Hihetetlen h vannak ilyen tudatlan, földhözragadt "emberek"!
2012. jún. 2. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/153 anonim ***** válasza:
26%

Na megint egy friss regisztráció, a hülyeség terjesztésére...


BorzasztóButa Ani, talán ideírhatnád, milyen hasznos összetevőket tartalmaz, milyen mértékben, milyen forrásból a szer. Aztán megbeszéljük, hogyan rakom össze neked ugyanezt a havi 30eFt-os szert havi 2e-ből valami olcsó ivólé és harmadosztályú kínai multivitamin keverékéből!


Mutathatsz arról is kutatási eredményt, hogy a pluszban adott NO milyen hatással volt élő szervezetekre.


Hihetetlen, hogy embereket milyen könnyen meg lehet vezetni.. :) Mindegy, hinni akarják, tehát hiszik. Mondjuk a homeopátiás szereknek is csak az emberek butasága miatt van piaca. Na mindegy, most még egy réteget magamra haragítottam.. :)

2012. jún. 2. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/153 FeriB ***** válasza:
91%

Érdekes hozzászólások!

Az én véleményem az, először is a termékről, hogy nem csodaszerről, nem gyógyszerről beszélünk. Egyszerűen pótolja a szervezetből azokat az összetevőket, amik elengedhetetlenek az immunrendszer 100%-os működéséhez! Nem a Kyani-tól gyógyulsz meg és előzöl meg betegségeket, hanem a természetes védekező rendszeredet erősíti, támogatja, aminél jobb orvosság a világon nincs! Vannak helyek, ahol azt sem tudják mi az a rák, daganat, cukorbetegség, allergia, ízületi fájdalom, és még sorolhatnám. Ez azért van, mert voltak azok az idők, amikor nem voltak ilyen betegségek. Az emberiség történelmében nem élt soha ennyi ember városokban. Ennek (is) hatására terjednek azok a betegségek, aminek kialakulásáért nagymértékben felelős a mai, városi közeg; szmog, stressz, rohanás, stb. Arról nem is beszélve, hogy az élelmiszer termeléseknek is fel kellett gyorsulnia, aminek okán a génkezelt zöldségek, gyümölcsök, húsok, tojás, tejtermékek közel nem tartalmaznak annyi vitamint, és enzimet, mint amennyire szükségünk van. Tápértéke van, ezért is ennyi az undorítóan dagadt ember, akikkel elhiteti a média, hogy fogadd el magad, nem baj, ha a férjednek nincs gusztusa rád mászni, vagy az asszony nem szeretné, hogy sörhasaddal felette lihegj, miközben csöpög a hónalj szőrzetedből mellére az izzadságod! Természetesen mai trend, hogy nem tehetsz arról, ha túlsúlyos vagy… Azt azért hozzátenném, hogy egy átlagos, vagy telt ember teljesen rendben van, sőt én pl. utálom a gebe csajokat, de a lényeg nem ez! Ami már nem normális, hogy 16cm 130kg nő, de még férfiből sem! Ezzel a termékkel, elérhető, hogy a szükséges ásványi anyagok, vitaminok jussanak a szervezetedbe a káros és pláne felesleges, mesterséges élelmiszerek helyett.

Nem, nem vagyok forgalmazó, fogyasztó sem, de nyilatkozni csak és kizárólag akkor vagyok hajlandó bármiről is, ha saját tapasztalon alapszik, még akkor sem, ha a családtagomtól jönne az infó, mert ez már pletyka.

Kilyukadtam „kedvenc” magyar mentalitásból induló emberi tulajdonságomhoz, miszerint „savanyú a szőlő” effektus, mint itt is most! Aki nem próbálja, az vagy válaszoljon ilyen kérdésekre objektíven, vagy tegye magát hiteltelenné. Kontra, ha a forgalmazó szeretné eladni a termékét, akkor ne állítson olyan dolgokat, amiről fogalma sincs, kezdve itt „nitrogén monoxid, szabad gyökök”, stb. szavak jelentéséről! Mind tudjuk, hogy „bifidusz eszenzisz” sem létezik, Danone hozta be a szókincsünkbe, mögé téve valami buta tartalmat, hogy meg tudják magyarázni. Szóval, a forgalmazó ne kezelje csodaszerként, mert rengeteg ehhez hasonló van, de tény, hogy sokkal embernek hasznos, mint hatástalan, ami annak köszönhető, amit fentebb írtam, de fontos leszögezni, hogy a szer közvetve hat, paraszti szóhasználattal: aktiválja az immunrendszert, vagy ad neki egy löketet, mint amikor az autóval hármasba kapcsolva mész és rájössz, hogy van még sebesség; gyorsabb is lesz és kevésbé erőlködik ötösben magasabb sebességnél, mint hármasban!


Véleményem az üzletről pedig az, hogy teljesen mindegy a felépítése, piramis, pilóta, MLM, ki minek nevezi, vannak tehetséges emberek és vannak, akiknek ez nem fekszik. Itt a forgalmazó és nem a cég felelőssége, hogy ismerősei közül áltatja-e az erre nem alkalmas személyt kockáztatva ezzel jó viszonyukat. Az tény, hogy ismerőseimen legtöbbször nem úgy segítek, hogy pénzt adok neki, hanem megtanítom pénzt keresni, vagyis ez is lehet előnyös és segítség is. Az, hogy valaki „elbukik” 140e Ft-ot, megint csak nem a cég hibája, mert abban biztos vagyok, az ilyen emberek elbuknák akkor is, ha teljesen másba tennék be a pénzt. Ez nem azt jelenti, hogy valaki annyira idióta, hanem azt, hogy nem ez való neki. Továbbá, ahogy tudom, ezért az összegért terméket kap és nem belépési lóvé. Magyarország 30 évvel le van maradva Amerikához képest (is), aminek eredménye, hogy ide többnyire azok a dolgok jutnak el, amik máshol már működtek, lásd a franchise hálózatokat (McDonalds, Burger King) és bármi más, akár Magyar tulajdonú cég, a franchise modellt átvette. Lemaradásunknak következménye az is, hogy sokan hagyják magukat a média és az állam által BUTÁN TARTANI, képes naivan belelovallni magát illúziókba, miszerint léteznek csodák. Pedig nem! A recept amúgy nagyon egyszerű, pénzt fektetsz be, legyél annyira motivált, hogy ne hagyd elveszni, vagyis dolgozz vele! Ez mindennel így, kiindulva a legegyszerűbb dologból, a kaja sem fő meg, ha nem pakolod bele a hozzávalókat. Minden egyes üzletnek vannak vesztesei és nyertesei. Nézzük csak meg országunkat, ebből a generált válságból is profitáltak emberek, nem is kevesen! Sokkal több gazdag van, mint előtte volt, aminek oka az is, hogy sokan elszegényedtek és a kicsit gazdagok más szegényedésén tovább tudott gazdagodni. Az alpári és megalapozott vélemények íróinak javaslom, hogy kezdje el beszüntetni az RTL Klub és TV2 csatornák nézését, főképp a híreiket. Én évek óta nem nézek híreket és csak előnyeit látom, tapasztalom. Minden politikai lépés csak műsor a népnek szól és kapsz annyi morzsát, amivel a minimumot eléred, ezért nem lázadsz tömegesen! Ha ezek elmaradnak, nem leszel megkeseredett és negatív, akkor sem, ha anyagi gondjaid vannak, mert mindenre van megoldás, de, amíg a magad elé emelt falakkal töltöd az idődet, addig, nem marad idő a megoldásokra!

Visszatérve, NINCSEN GYORS ÉS EGYSZERRE KÖNNYŰ LEGÁLIS meggazdagodás, de van olyan, ami munkával kivitelezhető, bárki számára! Szóval ez is csak egy üzleti lehetőség, amibe semmiképp ne vágjon bele az, aki nem fog tenni utána érte, hogy működjön, az tegye bankba a 140e Ft-ot és havi 1000 Ft kamatot kap majd, de mindenképp vágjon bele az, aki úgy teszi bele a pénzt, hogy termékvásárlásnak fogja fel, foglalkozik vele folyamatosan és 1000 Ft-ot is annyira tud értékelni, mint 1.000.000 Ft-ot, mert tudja, hogy mindent megtett érte! „Ha mindent megteszel a sikerért, a szerencse is melléd áll”!

2012. jún. 13. 00:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/153 anonim ***** válasza:
26%
jaja. csak ez a szer 3 ftot ér és 30ezerért adják. az a csalás, amikor elhitetik veled ennek az ellenkezőjét. magyarán nem terméket kapsz a pénzedért, hanem hiú reményt. és az árából kifizetik a feletted lévőket.. ;-) az mlm klassz dolog, a kyani átverés.
2012. jún. 13. 06:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/153 FeriB ***** válasza:
89%

Szia!


Honnan tudod biztosan állítani, hogy átverés? Én kipróbáltam és működött. Az egy dolog, hogy nem kaptam rá, de nem igaz, hogy megfizethetetlen, csak az emberek egyszerűen hülyeségekre költenek, arra mindig van pénz! Ami a TV-ben nincs, az sokak szerint semmit sem ér. Nincs is ezzel baj, de, hogy kinek mennyit ér, az mindenki magánügye, szerintem. A McDonalds sem ér annyit, amennyiért megveszed, de biztos vagyok benne, hogy, ha nem is ott, de ahhoz hasonló helyen megfordulsz Te is! Akinek 100e Ft körüli a fizetése, annak lehet, hogy sok, de sok mással így van ez. Kár ezen vitáznotok, mert a szkeptikusokat soha nem lehet meggyőzni (én is az vagyok), de mégis nyitott. Az AVON és a hozzá hasonló dolgok is túl vannak árazva. Ilyen a világ és biztos, hogy vannak olyan dolgok, amikre szívesen áldozol, ami más szerint drága és hülyeség, mégsem próbálják nyilvánosan lejáratni, vele együtt téged sem, csak azért, mert nekik valamiért nem szimpatikus. Barátnőm szerint hülyeség volt 800e Ft-ért DJ pultot vennem, mert csak itthoni hobbi, szerintem pedig hülyeség a 40 pár cipője mellé 41. A terméknek nem csak az adja az értékét, hogy mennyibe kerül előállítani, annak van marketingje, jutalékot és fizetést kell osztani, stb. Bele kell törődni (az irigyeknek is), hogy van, akiknek ez jövedelem akkor is, ha másnak éppen nem sikerül. Minden problémát csak és kizárólag magában keressen mindenki. Ha nem tud vele üzletet csinálni, ha átverve érzi magát és egyebek, ez mind mind a saját maga hibája! Amikor már másba beleköt, csak kivetíti vádként azokat a dolgokat, amiket saját magában lát, csak azért, hogy más (a saját szemében) rosszabb legyen nála. Üdvözöllek Magyarországon...:)

2012. jún. 13. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/153 anonim ***** válasza:
23%

"Honnan tudod biztosan állítani, hogy átverés? Én kipróbáltam és működött. Az egy dolog, hogy nem kaptam rá, de nem igaz, hogy megfizethetetlen, csak az emberek egyszerűen hülyeségekre költenek, arra mindig van pénz!"


Először is nem piacképes a termék, vevők nincsenek, mindenki csak azért csatlakozik, hogy pénzt keressen belőle. A piac ezzel máris véleményt alkotott. Aztán pedig ott van a bizonyítási teher. Nekik kellene azt bizonyítani, hogy igaz, amit állítanak. Persze amíg csak szóban állítják, addig nem is igazán van fogás rajta, addig nincs mit bizonyítani. Ezért kínosan ügyelnek arra, hogy írásba ne adjanak semmit. ;)


Ugye senki nem várja komolyan, hogy áfonyaszörptől majd meggyógyul? Igen, a vitaminok hasznosak, de az elérhető fillérekért is. A NO-ról pedig az összes eddig elkészült klinikai tanulmány azt mutatta ki, hogy bár van szerepe a szervezetben, de a külső adagolása semmilyen kimutatható eredményt nem hoz.


Igen, az egy dolog, hogy nem kaptál rá. Ez történetesen a legfontosabb dolog. Sok embert át lehet verni, de idővel rájönnek. Így tettél te is. Ja, ja, jó volt, kb. mint egy akármilyen multivitamin tabletta. De annyit nem ért, amennyit kellene fizetned érte. Ezért dől össze idővel minden piramisjáték... Carbon Credit, Emgoldex, SwissHalley, Kyani. Ez kamu mind. Amway, FLP, esetleg Herbalife, ha van még, ezzel kb. ki is merült az említésre méltó MLM cégek sora.

2012. jún. 13. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/153 FeriB ***** válasza:
86%

Véleménynek nem rossz, amit írsz, de, ha átverés is lenne, akkor mi van? Továbbá, ha fentebb olvastad a véleményemet, abban leírtam mit gondolok és nem a cég hibája, hogy az emberek félreértik azt, ami nincs is! Az én véleményem, hogy a szer nem gyógyszer, nem gyógyít meg, viszont pótol szinte mindent, ami elengedhetetlen az immunrendszered kifogástalan működéséhez és az immunrendszered gyógyít meg, feltéve, ha van mit!!! Aki nem beteg, annak gyógyszerek sem hatnak. Ami biztos, hogy én nem voltam tőle fáradékony, miközben minden más, amit próbáltam, nem hatott így rám. Legyen átverés szerinted, örülj neki, hogy nem dőltél be, de az ne érdekeljen, hogy mással mi történik, netán még pénzt is keres vele! Aki rosszallóan ír, pláne úgy, hogy nem bukott rajta, az azt az érzetet kelti, hogy sajnálja mástól a sikert és valójában nem a sikertelen emberek sorsa aggasztja! Magyarországon (is) nagyon sok mindenre lehet ráfogni, hogy átverés, ne menjünk messzebb a Parlamentnél, mégis el kell fogadni, hogy azok valakinek jók! Én nem szeretnék negatívumokat mondani ilyesmiről, aki ezt teszi, annak sok a szabadideje, még tüntetni is ráér, de a saját életét rendezni helyette, nem! A legdrágább dolog a világon az idő, aki megkeseredett, az megoldás helyett inkább másokban keresi a hibát, hibáztatja mindent, amiből nem profitálhat!


Nekem ez a véleményem és az itteni negatívumok nem a termékről szólnak, az csak egy eszköz...

2012. jún. 13. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/153 anonim ***** válasza:
30%

" az ne érdekeljen, hogy mással mi történik, netán még pénzt is keres vele! "


Hát ezzel nem tudok mit csinálni, érdekel. Ugyanis szerintem hivatalból üldözöendő tevékenység ez, a társadalomra káros. Úgy hívják, csalás.


Ugyanígy annak sem örülök, hogy a fogyasztói csoportok szervezői átverik a népet, akik azt hiszik, hitelt vesznek fel kedvező feltételekkel, aztán persze sosem látnak pénzt, csak fizetnek.. Mert papíron ugye egészen más van, mint amiről beszélnek. Az is csalás. És mivel ezek a cégek nem szolgáltatnak, hanem átvernek, (pont mint a kyani-s arcok,) NEM tudok örülni annak, hogy ezek a cégek sikeresek, és sok pénzt keresnek. Ha te igen, az a te nyomorod.

2012. jún. 13. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/153 anonim ***** válasza:
77%
És DE, az én negatívumaim a konkrét termékről, és a konkrét cégről szólnak.
2012. jún. 13. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!