Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen módon készítitek el a...

Milyen módon készítitek el a csirkét vagy halat?

Figyelt kérdés
Szálkásítás és tömegnövelés időszakában is érdekel.
2013. júl. 2. 00:46
 1/4 anonim válasza:

Én csirkét szoktam inkább:

1.letisztítom, felkockázom, bele egy magas falú tepsibe, pici víz alá, be a sütőbe, kb. 15 -20 perc alatt átpárolódik.

Ezalatt a "köretet" is el tudom készíteni.

Mikor kész, mikrós edényekbe szétrakom, adagokra.


2. van egy elektromos grillezőm, ilyen összecsukható- felszeletelem a mellett és meggrillezem-de csináltam már teflonos serpenyőben is úgy, hogy picit "lekapattam" (barnábbra hagytam pirulni)

2013. júl. 2. 03:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
Csirke: Gázon, magas falú tepsibe/edénybe. Először beleöntöm az olívaolajat, a vékony, nagy szeletekre vágott husit(már előző nap áttettem mélyhűtőből a hűtőbe, hogy kiolvadjon a jég belőle) beteszem. Mikor fehér lesz az alsó része, ami elég gyorsan következik be, megfordítom. Várok amíg már nagyon kevés olaj nem lesz a tepsibe/edénybe. Közben fordigasd, emelgesd villával, mert könnyen odaragad. Ekkor öntök a husira annyi vizet, hogy éppen belepje. Ezt még kétszer kell megismételned, ráteszed a fedőt és várod amíg kb.80%ban el nem párolog. 5-10 percenként fordigatod. Az utolsó ráöntés csak félig lepje be. Sót csak ilyenkor lehet hozzáadni, mert ha előtte teszed tönkremegy a pipi. :) Ha pirul, akkor jól csináltad
2013. júl. 2. 04:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Felvágom a csirkemellet, befűszerezem (fokhagyma+só a standard) öntök rá egy kis vizet, megy a hűtőbe. Másnap jól felhevített kókuszolajon megpirítom percek alatt.


A tengeri halat általában lustaságom miatt addig mikrózom, még kész nem lesz, de így is nagyon finom.

2013. júl. 2. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 *Endii* ***** válasza:

A csirkét általában sütőzacskóban készítem el, többféle fűszert használva. Majd be a sütőbe, 20-25 perc alatt készen is van.

Másik kedvencem: felkockázom, kevés só, és vegeta, majd a tepsibe kókuszolajjal kisütöm. Ilyenkor öntetet is teszek rá, kedvencem a tejszínes-fokhagymás.


A tengeri halat szintén vagy serpenyőben, vagy sütőben fokhagymásan kisütöm.

2013. júl. 2. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!