Szerintetek lehet olyan testem, mint Lazar Angelov-nak? Fegyencedzésnek nevezett saját testsúllyal végzett edzésmódszerrel? (Többi lent)
A genetikám nagyon jó, de nem szeretnék súllyal edzeni.
Az lenne a célom, hogy olyan testem legyen, mint Lazar Angelov-nak, de mindezt Fegyencedzéssel.
Szerintetek lehetséges így "kigyúrni" magam vagy nem???
1. Frank Medrano akár naturál is lehet,habár ilyen szinten már csak azt lehet megmondani,ki az,aki biztosan kokszol,azt nem,ki az,aki biztosan nem használ semmit. De az ő magasság/súly aránya 175cm/72kg. Ez még elméletileg hozható naturálban. Lazar viszont 90kg körül van a 180 centijéhez,extrém szálkásan. Ezt nem hozod naturálban soha.
2. Akkor ezek szerint az ókorban voltak pl. 3 méter magas emberek,mert van akkora szobor? Szoborból bármilyet lehet csinálni,amit csak az emberi fantázia megálmodhat. Nyilván a hősök szobra idealizált arányokkal készült.
A tökéletes test meg relatív fogalom.
Hát persze. Mutass meg bárkit 10 év vagy bármennyi edzés után,aki csak megközelítőleg így néz ki,és naturál. Nem fogsz találni,és ezt bármiben lefogadom.
Katona volt. Na és? Ronnie Coleman meg rendőr. Őket is biztos nagyon alaposan ellenőrzik...
Kedves Orfeus! Kicsit vegyél vissza szerintem,mert röhejes dolgokat írsz.
Álomvilágban éltek,srácok.
Hihetetlen,hogy nem tudtuk még lezárni a témát,amikor itt ezen a fórumon is több kérdés volt ezzel kapcsolatban és már jó pár -nálam hozzáértőbb- ember is leírta,hogy ez a forma nem naturál. De sajnos ez van,ennyire naiv az ember,ha el akar hinni valamit,akkor az észérvek ellenére is bemeséli magának,hogy 2+2=5.
Senki sem beszélt itt az idegenlégióról. Elhiszem,hogy szálkásak és erősek,de ekkora izomteget már csak azért sem cipelnek magukon,mert katonaként semmi értelme.
Az emberi testnek vannak természetes határai,ami a felépíthető tömeget és az ezzel párhuzamosan elérhető szálkásságot korlátozza. Lazar a 180 centijéhez 90 kiló kb. 5-6% testzsírral,magyarán jó 10 kilóval túl van már a genetikai határain,miközben naturálon gyakorlatilag elérhetetlen alacsony testzsírt tart. Ezen a tényen pedig az sem változtat,hogy vannak nála nagyobb testépítők-attól még ő is kokszol,csak az adagok mások. És 10 év ide,ruszki mentalitás oda,biológiai törvényszerűségeket nem lehet megcáfolni. Habár nem látod "felpumpáltnak", attól még ez a test messze nem természetes. És nem,régen nem volt ilyen. Nyugodtan leher vintage testépítő képeket nézegetni,látni fogjátok,hogy a szteroidok elterjedése előtt senkinek nem volt ilyen teste,akármilyen jó genetikával sem. Tudom,nehéz elhinni,de aminek tolla van és hápog,az többnyire kacsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!