Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez hogyan lehetséges? Nem...

Ez hogyan lehetséges? Nem értem, vagy csak az elején ilyen? További lent

Figyelt kérdés
Sziasztok 1 hete kb el kezdtem intenzíven gyúrni a karjaimra mindenhová (az intenzív alatt azt értem hogy nem volt egy olyan napom se hogy ne lett volna izomlázam és minden második nap gyúrtam csak) de esküszöm hogy más is észrevette hogy nagyobbak lettek a karjaim, nem olyan brutálisan de észre lehet venni szemmel is, nem hiszem valahogy el hogy ilyen könnyű lenne ez.. Vagy az elején gyorsabban fejlődök? Mert most kezdtem még csak el előtte csak hasra és mellre gyúrtam
2014. máj. 7. 11:51
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és hozzáteszem hogy szálkásító étrend mellett gyúrtam
2014. máj. 7. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyurjal mar az osszes izomra. Hat latod a semmit nem ertesed mellett is fejlodtel szoval van esely h az elejen jobban fejlodsz
2014. máj. 7. 12:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos itthon gyúrok szóval nincsenek rá a megfelelő gépeim rá hogy mindenhová tudjak
2014. máj. 7. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elején gyors a fejlődés, után örülsz majd minden milliméternek, majd meglátod. Az első edzések után feltöltődnek a glikogénraktárak is, az is növelhet picit, de ez még nem nettó izmosodás.
2014. máj. 7. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!