Vizsgaidőszakban ki mennyire tud odafigyelni a kajálásra meg az edzésre a tanulás mellett?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 12:03
1/16 anonim válasza:
Most komolyan?
A legtöbb és legjobban beosztható szabadidőd ilyenkor van. :D
2/16 A kérdező kommentje:
jelenleg most érettségizem még csak:D és sajnos az utóbbi pár hétben egyikre sem tudtam figyelni, ezért érdekelt h mi lesz a helyzet fősulin:D:/
persze az is lehet h nem osztottam be mindent eléggé
2014. máj. 7. 12:10
3/16 anonim válasza:
Az érettségi egy vicc az egyetemhez képest, úgyhogy még gyakorolhatnád az időbeosztást
4/16 A kérdező kommentje:
én is ettől tartottam
2014. máj. 7. 12:31
5/16 anonim válasza:
Én most ballagastol máig tartottam egy kis szunetet. Mondjuk nem abban a heti 3x2 oraban valtom meg a vilagot tanulas szinten. De ez kevésbé volt a suli miatt inkabb betegség miatt. Amugy én azt vettem eszre hogy ugyse tanulok sokat ha van sok idom mert halogatom. Ha meg keves van akkor az ido alatt tenyleg tanulok.
6/16 A kérdező kommentje:
ezzel pont én is így vagyok, ha nagyon szorít az idő akkor tudok csak igazán gyorsan sokat megtanulni.
2014. máj. 7. 13:08
7/16 anonim válasza:
Aki nem tudja egyszerű tanulás meg vizsgák mellett a kaját megoldani az nem akarja eléggé. Lustaságon múlik általában csak. Este megcsinálsz mindent, kis dobozba bele, és pár perc alatt megeszed. Ehhez nem sok idő kell, és meg se próbálja senki magyarázni. Én is egész nap úton vagyok, de este sütök gofrit vagy palacsintát fehérjéből, kisütöm a halat csirkét....elteszem és ha van pár perc szabad időm akkor megeszem. Ha meg valakinek este nincs 1 órája ezeket megcsinálni, valamint napközben 5 perce megenni akkor...
8/16 anonim válasza:
Pontosan, az érettségi egy vicc a későbbi életedhez képest, szóval inkább most tanuld meg beosztani az idődet, és eldönteni, mikor szánod rá azt az 1-1 órát.
9/16 anonim válasza:
Azért nem kell ennyire ledegradálni az érettségit sem, én is utáltam, amikor ezzel jött a sok pökhendi egyetemista :D Kapásból félévente van 3 vizsgaalkalmad, és ha nem sikerül a tárgy, felveszed megint, majd megint, míg az érettségi AZ érettségi, ha az rosszul sikerül, buksz egy csomót. Ráadásul ez az első igazán nagy tétes megmérettetés az ember életében, ez a stressz csak még nehezebbé teszi. A vizsgaidőszakokat meg megszokod. Tény, hogy sok a tanulnivaló arra is, meg nem 20, hanem 50%-ot kell inkább elérni, de hát na. Mindkettő nehéz, csak máshogy.
10/16 anonim válasza:
Mondjuk az se mindegy milyen szakon tanulsz és melyik egyetemen. Nehéz szakokon nem 3 hanem 8-10 vizsgád van. És, hogy félév közben se unatkozz, majdnem mindből van zh is, esetleg 1-2 beadandó, 1-2 laborgyakorlat amikre mindig készülni kell. De ki mit tanul attól függ milyen nehéz. Mondjuk egy komoly mérnöki szakhoz képest az érettségi igenis viccnek tűnik, kb ennek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!