Flevi kérdése:
Mivel lehet a T-rudas evezést kiváltani? Pl. Evezés rúddal döntött törzzsel?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 19:53
1/6 anonim válasza:
Az is jó, de miért akarod kiváltani?
2/6 anonim válasza:
Nem egy olyan nélkülözhetetlen gyakorlat, hogy ki kelljen váltani, amúgy bármilyen más evezés jó helyette. Gondolom azért kérdezed, mert nincs a teremben/otthon T-rúd/rossz a derekadnak.
3/6 anonim válasza:
nincs a teremben, erre írok valamit: nálunk sincs, de fogom a 20 kilós rudat, betámasztom valahová és az egyik végét megpakolom súllyal. Majd ezt a végét egy háromszög fogantyúval máris tudom mellhez húzni. Ennyi a trükk, bárhol alkalmazható.:)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor így jó lesz a hátedzésem?
Felhúzás 12, 10, 8, 6
T-rudas evezés 12, 10, 8, 6
Fűrészelés 4x8
Húzódzkodás 4x amennyi megy
Ezt most kezdeném, de ha nem lesz elég ennyi a hátamnak, akkor meg beteszem a döntött törzsű evezést is.
2014. máj. 11. 20:31
6/6 anonim válasza:
Igen, ezt a módszert én is szoktam :)
Nálunk, a kis lepukkant termünkben van T-rúd, de bezzeg lábtoló, vagy egy normális csiga nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!