Testépítés, és a futás?
Figyelt kérdés
Szerintetek mit csináljak ? Régebben rengeteget futottam,viszont mióta kondizok egyáltalán nem művelem a sportot.Biciklivel közlekedem,abból csinálhatnék aerob edzést,viszont én futni szeretnék nagyon. Megvolt az első futásom...futás közben a térdemet éreztem rendesen utána meg az achilles inamat is,illetve izomlázas lett a combom,seggem. Megéri belerázódni,hogy ne karidó legyen,hanem aerob szinten végezhessem , és ne veszítsek izmot,vagy inkább maradjak a bringánál,illetve a sétálásnál ?2014. máj. 14. 18:24
1/5 anonim válasza:
Tömegeléskor amikor kalória pluszban vagy intenzívebb kardióval sincs izomvesztés. Csak annyival több kaja kell. Szálkásító diétánál, ami ugye kalória mínuszt jelent már nem lehet virgonckodni, akkor inkább aerob (120-130-as pulzus) edzést ajánlok.
2/5 anonim válasza:
nekem évek óta megfér az edzés és a futás egymás mellett.
igaz csak télen lábazok, tavasztól őszig csak futok.
heti 2 alkalom futás van!
3/5 A kérdező kommentje:
Én még nem tudok tömegelni/diétázni mert még tanuló vagyok,csak odafigyelek arra,hogy mit eszek. De szerintem izomláz 1 laza kocogás után gondolom csak nem a legjobb 2 lábedzés között mikor regenerálódnia kéne
2014. máj. 14. 20:02
4/5 anonim válasza:
Akkor csináld, amikor neked megfelelő. Én mondjuk kemény guggolás, lábtoló gép után nem tudnék futkosni, de hétvégén már megy a foci.
5/5 A kérdező kommentje:
Na várjál..:D PÉnteken lábazok keddig teljesen elmúlt az izomláz,és elmentem futni délelőtt. Szerdára meg már éreztem megint izomlázat a lábamban...és pénteken megint lábazás. Akkor gondolom csak nem kéne a futást erőltetnem...
2014. máj. 14. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!