Elérhető a szálkás test harcosok étrendjével nagy izomvesztés nélkül?
Most a télen tömeget növelek, de ezt tavasszal le szeretném dobni és a szálkás testemet akarom a tükörben látni. (Jelenleg 73kg vagyok a 175centimhez és 18éves)
Nem igazán figyelek most a kajára, viszont keményen edzek a testsúlyommal. Nemtudom mennyit fogok még hízni, de szerintem olyan 76 körül fogok alakulni.
Sajnos nem vagyok valami jó anyagi helyzetben, hogy majd jó pár héten keresztül csirkerizs kombót tudjak enni a szálkásítás alatt.
Ha elkezdenék majd a harcosok étrendjével fogyni, akkor lemenne a felszedett izom is rendesen, és egy csontsovány sz*r lennék? 70Kg ideális lenne, csak ugye szálkásan. Most 73 vagyok elég zsírosan.
Mit gondoltok? Hagyjam a fenébe és inkább spóroljak pénzt a csirkerizs kombóra?
ehhez rendszeres és átgondolt edzés mellett folytass tömegnövelő étrendet 24-30 hónapon keresztül, és majd akkor ha szálkásítasz, már esetleg lesz esélyed egy ilyesmi formára...
de ehhez elengedhetetlen a megfelelő edzésterv, és hogy az utolsó grammig tisztában legyél a bevitt tápanyagokkal.
a harcosok étrendje sem tesz csodát, ugyan azokon az alapokon nyugszik, mint mármelyik mésik étrend, pl a testépítők mániája a napi 5-6 szori csirke rizs kombó brokkolival... ha kalória minuszban vagy akkor fogysz, ha kalória pluszban, akkor nősz.
Szóval semmit sem fogok a télen fejlődni, úgy március-áprilisig, ha ugyanígy folytatom az edzéseimet, hogy teljesen kiadok magamból mindent és megdöntöm az összes rekordomat? Ugyan már. Ahogy jön fel a súlyfelesleg, és edzek vele párhuzamosan, akkor nincs erősödés vagy mi?
https://www.youtube.com/watch?v=UUR2qKDl83Y
Nemtudom, de nekem ez nem tűnik úgy, hogy el kéne kezdenie edzeni.
Calisthenics mond valamit? Kérdésben is említettem, hogy saját súlyommal dolgozok.. Nem járok terembe. Jelenleg otthon tolom időhiány miatt, de amúgy kint haverokkal.
Most november óta nagyon rákattantam a szabályosságra, minden gyakorlatot lassan, teljesen koncentrálva csinálok. Fekvő - húzódzkodás szűk/normál/szélesben megy, hasra lábemeléseket szoktam meg planket, side planket, lábra szabályos guggolás (kirobbanó guggolás, lunges), és egylábas guggolás.
De mindig próbálok nehezíteni a gyakorlatokon, soha nem ugyanazt csinálom. Ezért fejlődök, úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!