Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki genetikailag vékony és...

Aki genetikailag vékony és magas annak nehezebben mennek az erőfejlesztő gyakorlatok mint egy alacsonyabb, tömzsibb embernek. Ez igaz?

Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 15:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
"Nagyon nagy ész kell hozzá, hogy kitaláld,hogy egy súlycsoport nélküli versenyen minél magasabb vagy(egy pontig), annál nagyobb előnyöd van." Mondd ezt a Mr. Olympiás testépítőknek te nagyon okos...Az is súlycsoport nélküli verseny..
2016. jún. 24. 21:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Fuuuu de sötét vagy.

A topikban az erőről beszélünk. De ha szerinted egy 200cm és 160cm embernek ugyanolyan jó esélyei vannak egy ilyen erősember versenyen, akkor nem tudom, miről tudunk még beszélgetni.

2016. jún. 25. 00:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy ugyanolyan esélyei vannak?Én azt mondtam hogy míg az erőemelőknél a magasság hátrány (pl fekve nyomás, guggolás) az erős embereknél pedig előny, mi a fas.zt nem értesz ezen és mit kötözködsz?
2016. jún. 25. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!