Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Linkelnétek helyes pilates és...

Linkelnétek helyes pilates és súlyzós-edzésterveket nőknek?

Figyelt kérdés

A következő 2 hónapban egy nehéz vizsgára kell felkészülnöm, egész nap tanulnom kell, és úgy gondoltam, a szünetben edzeni fogok (a délutáni alvástól elpunnyadok). Nem áll messze tőlem a mozgás, rendszeresen sportoltam mindenfélét, viszont az utóbbi 4 évben az egyetem miatt nem maradt rá időm. Nincs probléma a súlyommal, nem szeretnék fogyni, 160 cm vagyok és 48 kiló.

Gerincproblémám van, rossz a tartásom, ezért napi egy pilatest szeretnék, majd délután (vagy jobb, ha csak másnap?) súlyzós gyakorlatokat szeretnék végezni otthon (1 kg-os súlyzók). Alakormálást is szeretnék, de az elsődleges célom, hogy fitt legyek, és hatékonyan tudjak tanulni.

Milyen edzéstervet ajánlotok?

23L

Köszönöm.

2016. jún. 26. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:

és mit kezdenél a súlyzós edzéstervvel ha csak 1 kg súly áll a rendelkezésedre?

a fegyencedzésre rákereshetsz,olvasd el és az alapján kezdj el edzeni,van benne edzésterv is.

vehetnél egy ugrókötelet még,arra is találsz edzéstervet ha keresel.

2016. jún. 26. 20:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Keves az 1 kg-os súlyzó? Nem tudnék gyakorlatot csinálni 4-5 kilóssal, épp, hogy felbirom :)) A fitt labda nagyobb segitsegemre lenne?
2016. jún. 26. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:

nem.

elég a saját testsúlyod eszközök nélkül.

előző komim 2. sor.

2016. jún. 26. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!