Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tegyek anyámmal?

Mit tegyek anyámmal?

Figyelt kérdés

Nem képes még mindig felfogni, hogy miért kell így kajálnom. Beszól minden egyes nap, mikor sütök ki a csirkét, hogy nekem miért nem jó a lecsó, azt is meg kell enni. Nem csak a húst kell enni. Egyszerűen milliószor elmagyaráztam neki, hogy miért kell fehérjedúsan étkeznem, de nem érti meg. Ő meg eszi a zsíroskenyeret, mer az a jó! Nem veszi észre, hogy csak egyre hízik. Az ideg szétb.sz ilyenkor komolyan mondom, de nem szólok semmit.

Az értelmi szintje persze az Édes Élet körül van.

2016. jún. 30. 11:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
babazsúúúúr
2016. jún. 30. 13:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Sajnos ez a szülőtől is tudd függni.

Ha normális lehet vele beszélni ha nem, nem.

Az én szüleim elvátak amikor már én 4 hónapos voltam és szerencsére anyu

2016. jún. 30. 13:55
 13/18 anonim ***** válasza:

nem tudsz semmit,majd elköltözöl,melózol és eltartod magad

és a kérdező nem is azért irta ki a kérdést mert az édesanyja nem győzi pénzzel és ő itt hisztizik hogy miért nem csirke van, hanem azt irta ha süti a csirkét akkor miért kell beszólogatni...ez teljesen jogos...

mondjuk a lecsó tényleg jó:) én imádom, veszek egy kis csirkemellsonkát azt lenyomom gyors a makrók miatt aztán jó az a lecsó *.*

2016. jún. 30. 13:55
 14/18 anonim ***** válasza:

mindenben mellettem áll és apu meg ez a tipikus f/asz mert semmiben sem áll mellettem.

És ha 2hetente 1szer átjön átöltözök napközis ruhába:D

2016. jún. 30. 13:57
 15/18 anonim ***** válasza:
El kell fogadnod olyannak, amilyen. Gondolom még nem tartasz ott, hogy saját kereseted legyen, ezért tőle függesz. A legjobb amit tehetsz, hogy elköltözöl, amint saját lábra bírsz állni, vagy legalább az étkezésedet saját pénzből finanszírozni, mert akkor egy szava sem lehet rá.
2016. jún. 30. 14:18
 16/18 anonim ***** válasza:

"Mit tegyek anyámmal?" :DDD

Edd meg b+

2016. jún. 30. 15:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem kell amúgy mindennap csirkét enni. De ahogyan írták, ha majd elköltözöl és eltartod magad, azt csinálsz, amit akarsz.
2016. jún. 30. 16:19
 18/18 anonim ***** válasza:

kérdés hogy ki fizet a kajádért és hogy nem e azért eszik zsíros kenyeret a muter,hogy te ehesd a húsokat?

ha a muter pénzel akkor kussolsz és eszed amit kapsz,esetleg javaslatokat teszel hogy időnként lehetne mást is enni.

ha te fizeted,akkor sem magyarázol hanem készítesz anyukádnak is egy adagot és beviszed neki.

2016. jún. 30. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!