Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen eredményt várhatok?

Milyen eredményt várhatok?

Figyelt kérdés

Ha hetente két alkalommal 12x 10 súlyzós (8kg) guggolást csinálok otthon?

Az étkezésem megfelelő.

167 cm vagyok, 46 kiló.

18L

2016. jún. 30. 20:18
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Egyenlőre a nyolc is nehéz. 46 kiló vagyok, nem egy szekrény... :)
2016. jún. 30. 21:20
 12/24 Cortez70 ***** válasza:
Írtam, hogy nem egyből. Azt meg olvastuk, hogy mennyi kiló vagy, nem írtam, hogy szekrény vagy. Nem értem , hogy miert nem tudod helyén kezelni a válaszokat.
2016. jún. 30. 21:32
 13/24 A kérdező kommentje:

Felfogtam amit írtál, nem is azért írtam, hogy rád ripakodjak, vagy megmagyarázzam a saját írásom.

Ne értsd félre te se.

2016. jún. 30. 21:33
 14/24 Kenzo Tenma ***** válasza:
Ó hát a teremben is van motviáció. Ha meglátom, hogy valaki izmosabb nálam vagy nagyobb súlyokat használ egyből a plafonon vagyok. Ez pedig elég gyakran előfordul. :D
2016. jún. 30. 21:47
 15/24 anonim ***** válasza:
én attól csak szomi leszek :'(
2016. jún. 30. 21:51
 16/24 A kérdező kommentje:
Hát, nőknek való terem nincs a városban, ha meg átmennék ide a férfibe.. szerintem kiröhögtetném magam. :D
2016. jún. 30. 21:56
 17/24 anonim ***** válasza:
miért, az csak férfiaknak való edzőterem? Ilyenről még nem nagyon hallottam... Főleg nem kisebb városba, ott a tulajnak nem nagyon érné meg, hogy ha egy potenciális fizető réteget kizárna, amikor már amúgy is kisebb a vásárlókör.
2016. júl. 1. 09:28
 18/24 anonim ***** válasza:
Minden nap ír ide egy sügér aki azért nem eddz teremben mert őt ott kinevetik de mi írjunk neki edzéstervet amivel eszközök nélkül ő lesz Lazar Angelov. Szerintetek akik terembe járnak már úgy születtek, hogy ki voltak gyúrva? Vagy úgy képzeled el, hogy az emberek azért gyúrnak otthon évekig, hogy aztán joguk legyen elmenni az edzőterembe és ott kinevetni a kezdőket? Szerinted majd körbe áll 6 kidobó és újjal mutogatnak rád, hogy "nézdmán ez itten nincsis kigyúrva mint mink vagyunk hát hogymer idejönni? höhö". Most komolyan ti hogy képzelitek el az edzőtermet amitől ennyire félni kell?
2016. júl. 1. 12:37
 19/24 A kérdező kommentje:

Ezt ki mondta? Mert én biztos nem. De ámen.

Hadd ne kelljen már megmagyaráznom, miért nem akarok menni. Bátyám járt oda, és azt mondta egy darab nőt nem látott még. Láttam kik jönnek ki, ha én oda bemennék közéjük egy öt kilós súlyzót emelgetve, elég idétlen lennék. Lehet nem mutogatnak ujjal, viszont könyörgöm. 20-30 éves pasasok, akik akkorák mint egy hegy, és én a 46 kilómmal becsoszogok oda. Csak képzeld el... se kedvem, se képem nem lenne ott csinálni semmit, mert gázul érezném magam.

Ha fiú lennék, más lenne gondolom. De nem az a hülye, aki ezért fél. Inkább az, aki nem tudja megérteni, hogy van akiben lehetnek mondjuk GÁTLÁSOK, mert mondjuk nem elégedett magával. Létezik ilyen is, tudod. Mindenkinek magánügye, miért nem megy és kész. Nem feltétlen a mondvacsinált okok miatt, de itt persze arra nem gondol senki.

2016. júl. 1. 14:04
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha veszel otthonra elég súlyt, eddzél otthon nyugodtan, ha neked ott jó. Nem kell mindenkinek terembe járni, sokan megoldják otthon. Azért nézz utána alaposan a gyakorlatok leírásnak, nehogy sérülés legyen belőle.

Ha meg 46 kilósan most 8 kg-val megy a guggolás, hát annyival. Majd megy az többel is, csak szépen fokozatosan, hogy beleerősödj.

Te legalább súllyal guggolsz, nem a súly nélküli tinglitanglizástól várod az izmosodást. :)

2016. júl. 1. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!