Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most mit csináljak, hogyan edzek?

Most mit csináljak, hogyan edzek?

Figyelt kérdés
Van egy kisebb ház, ahol edzek és félig raktár is , ott van pár nem használt cucc.Beköltöztek a patkányok és nem tudok tőlük edzeni.Félek, hogy megbetegszek tőlük és zavar is, hogy látom azt, hogy hogyan mászkál.Mérget tettem ki, majd meglátom használ-e.Arra gondoltam, hogy kiviszem a szabadba a súlyzókat, fekvenyomópadot..stb-t.. A kinti edzésben az zavar, hogy mindig hurcolgatni kell és az sok idő.Kint nem akarom hagyni, mert süt a nap, vagy esik az eső, akkor rozsdásodik stb. Mit csináljak, hogy ne legyenek patkányok?

2016. jún. 30. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Tacskó/foxi+házimacska kombót tudom ajánlani.
2016. jún. 30. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Anno en is egy kis muhelyben kezdtem el edzeni, kezisulyzokkal, fekpaddal... Regi szep idok. :) figyelj srac, menj el terembe, es edz ott. Sokkal nagyobb motivaciot ad, es ott tanulsz meg igazan jol edzeni.
2016. jún. 30. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez a kérdés mit keres a testépítés kategóriában?
2016. jún. 30. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:

nap kérdése

vegyél más fajta mérget, nálunk is voltak és csak a 3. fajta tudta kiirtani őket

de akit ennyi megállit, az szerintem nem sokáig fog edzeni, és azt is csak félgőzzel, úgy meg felesleges hiszen ez egy életvitel, nem az az 1óra amig edzel hanem evés,alvás stb...

2016. jún. 30. 22:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy utolsó, kimennél egy kis házba, ami tele van patkányokkal, patkány sz*rral, büdös is van tőlük és még meg is betegedhetsz?
2016. jún. 30. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!