Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelés+aerob?

Tömegnövelés+aerob?

Figyelt kérdés
Üdv.Elkezdtem tömegnövelni,és nem szeretnék közben nagyon zsírosodni,ezért arra gondoltam heti 3-4 szer reggel éhgyomorra szobabicikliznék 45 percet.3kor kelek reggel,iszok egy fehérje,kreatin,bcaa turmixot,és mennék tekerni.az első ch-s étkezés olyan 5:30kor volna.Jó lenne ez így?

2016. júl. 3. 15:50
1 2
 11/16 Cortez70 ***** válasza:
Tömegeléskor kalória pluszban vagy. Ilyenkor nem kell plusz aminosav, mert semmit nem érsz vele, nem vesztesz izmot bcaa nélkül sem. Kalória mínuszban kell jobban vigyázni az izmokra.
2016. júl. 3. 16:41
 12/16 A kérdező kommentje:
tehét akkor mehet szerinted reggel az aerob?
2016. júl. 3. 16:54
 13/16 anonim ***** válasza:
uram isten X_X
2016. júl. 3. 16:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Én könnyen zsírosodó alkat vagyok, én is aerobozok minden pihenőnapon éhgyomorra egy órát (csak kávét iszok elötte), de nekem ez így kényelmi szempont, mert így minden napra nagyjából be tudom lőni magam +300 kcal pluszra, mivel kb minden nap megvan az 1 óra edzés, meg hát ugye annyival többet is ehetek. :D
2016. júl. 3. 16:58
 15/16 anonim ***** válasza:

ha már segitenek neked az emberek, lehetnél kicsit kevésbbé kabbeafszom :')

hogy birjátok ezt srácok?

2016. júl. 3. 18:13
 16/16 anonim ***** válasza:
sehogy, az oldal 95% retardált
2016. júl. 3. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!