Úgy fogok fejlődni mintha muszáj lenne?
Figyelt kérdés
18 éves fiú 50kg
Nagyon vékony vagyok. Ha iszok naponta 5 adag mhn wheyt abból már fedeztem a napi fehérjét. Hús nem mindig van csak ha csinál muter. Nem baj az ? Cht fedezem szilárd kajából.
2016. júl. 5. 08:23
1/15 likebike válasza:
Étrend kell,a tápkieg pedig akkor kell,ha valamit kajából nem tudsz fedezni.Azon a pénzen csirkemellet meg multivitamint vegyél,de ha kevesebb csirkét(halat,tojást,pulykát,marhát) akarsz enni,akkor megveheted az MHN-t.Ne igyál 5 adagot,mert 2 percenként fogsz járni a vécére.Ja és ne várd anyukádat,hogy megcsinálja a kajádat,én fiatalabb vagyok,de mégis megcsinálom a napi kajámat.Szóval neked is menni fog.Vagy legalább kérd meg,hogy mutassa meg,utána csináld,18 éves vagy,felnőtt ember,egy csirkét csak fel tudsz vágni és betenni egy serpenyőbe aztán megfőzni.
2/15 anonim válasza:
A fehérjebeviteled max felét fedezd kiegészítőből. Alapvetően az emésztőrendszered szilárd kajára van kitalálva, nem véletlenül mondjuk hogy a kaja a legfontosabb.
3/15 anonim válasza:
Csinálj magadnak húsz b@zmeg. Edzeni eljárjak helyetted?
5/15 anonim válasza:
18 évesen nem tudsz magadnak húst csinálni? Mellesleg kifogod fosni az egészet.
6/15 anonim válasza:
Főzz magadnak! A tápkieg azt a célt szolgálja, hogy kiegészítse az étrendedet, és ne helyettesítése.
7/15 anonim válasza:
16 évesen magamnak csináltam a napi kajámat. Neked a popódat is anyu törli ki?:D Pazarlás ennyi fehérjét inni egy nap. Szilárd étel kell.
8/15 A kérdező kommentje:
Az igazi ok hogy sokkal könnyebb így bevinni, nem bimírok annyi húst megenni mert rosszul vagyok már tőle. Cseréltem már le marhára is de fúj.
2016. júl. 5. 10:56
9/15 anonim válasza:
attól még kifogod fosni az egészet. próbáld szoktatni magad az evéshez - folyamatosan emelj az adagokon, annyival kezdj amennyit megbírsz enni. idővel már kívánni fogod hogy többet egyél.
10/15 likebike válasza:
Igen,csak csirkéből meg porból lehet bevinni a fehérjét.....Tojás,hal,pulyka,túró,olajos magvak,ezekből is lehet fedezni a napi bevitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!