Úgy fogok fejlődni mintha muszáj lenne?
Figyelt kérdés
18 éves fiú 50kg
Nagyon vékony vagyok. Ha iszok naponta 5 adag mhn wheyt abból már fedeztem a napi fehérjét. Hús nem mindig van csak ha csinál muter. Nem baj az ? Cht fedezem szilárd kajából.
2016. júl. 5. 08:23
11/15 anonim válasza:
Igyál reggel egy proteint meg edzés után. És próbálj húst enni.
12/15 anonim válasza:
50 kiló vagy. Megeszel eg ynap 5 tojást meg 3 szelet húst, + a többi kaja fehérje tartalma és megvan a a 100g fehérje.. De mondok jobbat, 2 adag fehérje és 3 szelet hús egy napra és megvan. Ha ennyit nem tudsz megenni egy nap akkor válassz más sportot.
13/15 likebike válasza:
+még ott van a növényi fehérje a rizsben,azt is számolhatja.Ha így sincs meg a napi bevitel,tényleg válassz más sportot,valakinek 200+fehérjét,meg 500+szénhidrátot kell megennie,hogy fejlődjön.
14/15 anonim válasza:
Szerintem kérdező te egy buuuzzi vagy
15/15 anonim válasza:
nem cska a húsban van fehérje, bár az a legjobb, egyél felvágottat aztjóvan xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!