Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A tej jó fehérje forrás?

A tej jó fehérje forrás?

Figyelt kérdés

Olvastam a GOMAD diétáról. Meg kell inni napi 4 liter tejet. 2400kcal, 120g protein, 200g szénhidrát és 120g zsír.

Ez elég jól hangzik nem?


https://www.youtube.com/watch?v=agYIUXymVAw



2019. jan. 7. 22:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó az értelmes választ.


Ez a laktóz intolerancia valóban túl van tolva. Ázsiában és afrikában vannak sokan valóban de európában egyáltalán nem jellemző.

Csak menők annak lenni, mert akkor be lehet nyögni a stárbakszban, hogy jaj ő milyen kis érzékeny és mandulatejjel kéri a sütötökös mokacsínót.

De ez messzire visz, ez nem edzés téma...

2019. jan. 8. 20:37
 12/16 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy igen, én extrém nehezen hízok. Szóval teszek egy próbát, ha nem is egy gallonnal csak mondjuk féllel.
2019. jan. 8. 20:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, ajánlott folyamatosan emelni a mennyiséget. Gondolom az emésztésnek is kell kis idő, amíg megszokja. Sok veszítenivalód nincs. Ha nem jön be, abbahagyod és kész. Majd dobj ide egy sort, hogy neked bevált-e. Én nagyon könnyen hízok, az ünnepek alatt 5 kilót rántottam fel a kajálások miatt. Nekem nem való. :)
2019. jan. 8. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim ***** válasza:

OKJ személyi edzők. :DDDDD

A mások oldalon meg ott a magyar paraszt. Na, most kinek van igaza?

Én nem nagyon hallottam még a marhahúsról vagy a paradicsomról, hogy a lakosság ötöde (Magyarországon kb. ennyien laktózérzékenyek) nem tudná megemészteni, hanem telefosná tőle a budit.

Az én értelmezésemben - de lehet én vagyok a hülye - az ilyen élelmiszer nem lehet alap táplálék.

Ez a "tejdiéta" meg egyenesen baromság. Miért pont a tej? Ennyi erővel lehetne 1 liter kóla + 1 kiló pulykamell + 10 deka libazsír. Készen is vagyunk a makrókkal.

2019. jan. 8. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:

"A benne lévő kazein pedig lassú felszívódású fehérje."


A tejhez: "A legtöbb tejterméket fogyasztó férfiak körében a prosztatarák kockázata közel kétszeres volt, míg az áttétet adó, vagy halálos esetek száma négyszeresnek bizonyult a legkevesebb tejterméket fogyasztókhoz képest." J.M. Chan - E.L. Giovanucci (2001): Dairy products, calcium, and vitamin D and risk of prostate cancer. Epidemol. Revs., Vol. 23. 87-92. Magyarul idézi: T. Colin Campbell (PhD) - Thomas M. Campbell II (MD): Kína tanulmány. Budapest, 2012. 208. Park Kiadó.


A kazeinhoz: "He (T. Colin Campbell) argues that casein, a protein found in milk from mammals, is "the most significant carcinogen we consume." Talk by T. Colin Campbell Archived 2011-04-17 at the Wayback Machine., Google Videos, 20:24 mins, accessed December 3, 2010. Vö.: [link]

Olvasd el az életrajza mellett ezt is, nem akárki ő: [link]

2019. jan. 9. 00:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:

"A laktózintolerancia...de európában(!) egyáltalán nem jellemző.


Novemberben kértem ilyen vizsgálatra időpontot, és májusra kaptam. Nyilván nem jellemző...

2019. jan. 9. 00:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!