Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Expanderrel ki lehet gyúrni...

Expanderrel ki lehet gyúrni magam? Például készítenék egy edzéstervet. Példaképem Zyzz és szeretnék olyan lenni.

Figyelt kérdés
Persze kiegészítve fekvőtámasszal és felüléssel.Konditeremben sok a beképzelt *** és oda nem akarok menni.

2014. máj. 11. 14:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

-expandertől nem leszel izmos

-Zyzz koxolt, igen

-a szalonna ne legyen irónia tárgya

Megértésüket köszönjük. ^^

2014. máj. 11. 15:39
 12/28 anonim ***** válasza:
Te totál idióta vagy kérdező. Nem csak a 120 kilósok kokszolnak, kisebb forma is kokszszal lesz olyan szárazsággal. Zyzz kokszol és pont. Ez nem vita tárgya, hanem tény. Videó is van hogy szúrják. Ennyi.
2014. máj. 11. 15:40
 13/28 A kérdező kommentje:

Attól mert hasonlóan szeretnék kinézni még nem akarok Zyzz életet.

Okostóni...

2014. máj. 11. 15:40
 14/28 anonim ***** válasza:
85%
Akkor mit akarsz szerencsétlen? Te akarsz minden áron más testet, expanderrel zyzz testet. Jó hogy nem akarsz trabanttal bajnok lenni a forma1-ben, nem kis elvárásaid vannak. Nem áll módunkban neked külön könyvet írni ide, ezért nem kapsz értelmes választ, mert nagyon nem vagy képben. Ha érdekel a téma utánaolvasol interneten testépítő oldalakon.
2014. máj. 11. 15:44
 15/28 anonim ***** válasza:
Kérdezted, hogy lehet e? -írtuk hogy nem. Ennyi. A többi a te dolgod.
2014. máj. 11. 15:49
 16/28 *Glissade* ***** válasza:
91%

LOL!

Az oké, hogy ő hülye, de ti miért is vagyok agresszívek?

2014. máj. 11. 15:51
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Zyzz annyi cuccot tolt hogy ahhoz képest még szarul is nézett ki.
2014. máj. 11. 15:51
 18/28 anonim ***** válasza:

Viszont nekem egy keresztkérdés is:

Ezek közüly melyik stádium az ami amúgy lehetne natúr [link]

2014. máj. 11. 15:52
 19/28 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy szerintem, akik ide írogatnak, legtöbbjük nem versenyezni kíván.

Mégis rengeteg ilyen linket látni, hogy pityu lement a konditerembe a sok bunkó közé, de amúgy hogy lehet ilyen meg ilyen teste xy időn belül.

Miért nem felel meg az, hogy elkezdesz edzeni, a saját tempódban, ütemedben, türelmesen normálisan. Ha komolyan veszed, idővel megtanulsz mindent amit meg kell... miért kell mindenáron extragyorsandemostazonnal valami elérhetetlen és irreális képet akarni elérni... Miért nem az a cél, hogy jól érezd magad a bőrödben, hanem az, hogy másra hasonlíts?

Lehet kicsit naiv a kérdés, de ez fogalmazódott meg hirtelen :D

2014. máj. 11. 15:54
 20/28 anonim ***** válasza:
8. képen érdekes a gatyesz. :D Az utolsó meg olyan űberpóz, hogy mindenképp utánozni kell. :*
2014. máj. 11. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!