Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 5 év intenzív nem "főállású"...

5 év intenzív nem "főállású" naturál testépítés. Reális elvárások? Ha lehet képpel szemléltetve?

Figyelt kérdés
Tudom hogy genetika, alvás, evés ,edzés stb, de úgy sac kb, reális elvárosok...
2016. jún. 19. 12:56
1 2
 11/17 Cortez70 ***** válasza:
Ja bocsesz, 5.-nek akartam írni.
2016. jún. 19. 15:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Persze 5. Dorian Yates legjobb fizikuma pedig 4 év kemény edzés jó genetikával, nem?
2016. jún. 19. 15:57
 13/17 Krisz85 ***** válasza:

az a gond, hogy: ha jó a genetikád nem kell úgy megfeszülnöd /naturál és koksz esetén is/ mint annak akinek alapvetően rosszabb, pl ekto és endo dominánsoknak

jobban oda kell tenned magad kajában és edzésben is, jobban oda kell figyelned, kisebb félrezabálásoktól is brutálisan rosszul nézek ki és érzem magam, nekem pl muszáj szinte egész évben tisztán kajálnom, ilyenek vagyunk, viszont jön fel rám könnyen a tömeg, nincs gondom az izomépítéssel, bezzek ektodomináns edzőtársamnak, viszont neki ami feljön, az tiszta eres, definiált, különbözőek vagyunk, a sikerességet titka az lesz, hogy évek alatt rájössz mi válik be nálad, ezért kell két három év mire ezt kitapasztalod,

kajában is, mitől puffadsz, mi az amit jól emésztesz, jobban betölt stb,

2016. jún. 19. 17:51
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
ezt az " ekto és endo " marhaságokat hagyjátok már abba, hülyeség az egész. akinek lassú az anyagcseréje, az örüljön, mert nem kell annyit ennie, hogy fejlődjön, akinek gyors, örüljön, mert több szemetet ehet, blabla, a genetiak egyáltalán nem ezt jelenti, hanem azt, hogy alapvetően mennyire könnyen izmosodsz, mennyi a természetes tesztó és növi termelésed, meg persze az izmok formája, eredése, tapadása, és természetes aránya. ezt jelenti a genetika, nem azt hogy jaj most ekto vagy f...szomtudja mi
2016. jún. 19. 17:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Heroldkánál a pont.
2016. jún. 19. 22:33
 16/17 Krisz85 ***** válasza:

jól van heroldka, rúgd csak fel az elmúlt 100 év sporttudományát, és találd ki a saját szisztémád, de mindenesetre a tény az tény marad.

nekem pl. határértéken van a teszto termelésem/alsó/ és úgy izmosodom mint az állat, na ez akkor hogy is van?!

2016. jún. 21. 17:52
 17/17 Cortez70 ***** válasza:
Krisz, mutass már egy formát légyszi. No offense, csak kíváncsi vagyok mire mondod, hogy állat vagy.
2016. jún. 21. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!