Milyen fehérjeport ajánlanátok az alábbi helyzetre?
Figyelt kérdés
Kb 1 órát edzek minden második nap, de így sem tudok izomtömeget növelni, pedig elég sok húst eszem. Sajna elég vékony alkat vagyok (15 évesen 178cm és 50 kg) és ez nagyon megnehezíti a dolgot. Emellett hossztávfutó vagyok (kb minden második nap 5-8 km) és az is jólenne ha ehhez is hozzájárulna a por. Minden javaslatot előre is nagyon köszönök!2016. júl. 4. 13:00
11/15 anonim válasza:
:DDDDDDD
uram isten ... do whatever the FUCK you wanna do
13/15 anonim válasza:
"Étrend"
Tipikus "nehezen hizo" :DD "vékony alkat" aztán melegszendvics :DD
14/15 anonim válasza:
Makrókat írjál, ember, honnan tudjuk, hogy 5 dkg vagy 50 dkg hús van a pörköltben?
Magyarázok én is, hátha. Mivel nem érted. Nincs olyan, hogy vékonyaknak való por, amitől fejlődni fognak. Kalóriatöbblet kell. Megfelelő mennyiségű fehérje kell, de 50 kilósan, hússal ezt röhögve beviszed, illetve ha nem, akkor bizonyára nem tudsz enni és úgyse leszel többletben.
A por akkor segít, ha eleget eszel, csak a fehérje kevés, de akkor ehetnél több fehérjét ételből is. Ha ez nem megy, na akkor jöhet a por.
15/15 A kérdező kommentje:
Okés, vettem az adást, köszönöm a segítséget!
2016. júl. 5. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!