3 napos férfi edzésterv?

válasza:Nem kell proteinpor, ha megvan a napi fehérje beviteled sima szilárd kajából.
Heti 3 napos teljes testes menjen egy ideig. Tehát minden edzesnapon: guggolas, fekvenyomas, evezés, mellről nyomás, bicepsz állva ruddal vagy egykezesekkel, tricepszre csigás letolás, hasprés, vádli.
Mindenből 3-4 sorozat, sorozatonkent 8-10 ismétlés, akkora súllyal amivel az adottt gyakorlat éppen megy szabályosan.
Kapcsolódó kérdések:
Életkor: 14 Nem:Férfi Magasság: 172centiméter súly: 62 kg Testzsírszászalék: 8% Edzek + Otthon elkezdtem hasizom erősítő és fejlesztő feladatokat csinálni. Nyárra minden nap 2 edzést + otthoni edzést tervezek
Nem arról van szó, hogy lusta vagyok eljárni kondiba, szimplán nincs rá pénzem. Fekvőpadom nincs, se egyéb kondigépem, de kézi súlyzót be tudok szerezni. Ismerőseim közt vannak kigyúrtak, de ők konditerembe járnak + proteineznek. Van rá esély, hogy olyan testem legyen mint nekik konditerem nélkül?
Otthoni edzésterv: Hétfő: -Bemelegítés -Húzódzkodás 3x30 -Tolódzkodás 3x30 -Teljes fekvőtámasz 3x30 -3x25 (3)kölönbözőféle súlyzózási technika -guggolás 3x30 -Széles fekvőtámasz 3x30 -lábemelés 3x50 -Hasprés 3x100 - +Hasprés jobbról 3x25 - +Hasprés balról...
Olyat ami bevált nektek... Előre is köszönöm!
Lassan két hónapja ezt az edzéstervet követem a súlyok fokozatos növelésével: m.builder.hu/kezdo-atmozgato-edzesterv-ferfiaknak-a2287 Annyit módosítottam rajta, hogy csigás lehúzás helyett széles fogású huzodzkodást, lábhajlítás helyett pedig kitörést csinálok,...
Milyen kezdő edzéstervet ajánlotok nekem? Gondolok itt a súlyzó nélküli edzésekre, mint pl. Fegyencedzés, Calisthenics, Street workout...ezek. Melyik lenne a legjobb számomra ha most kezdeném el, esetleg tudtok jobb edzéstervet? 188 cm vagyok és 65 kg.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!