Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit lehet feszesedni?

Mennyit lehet feszesedni?

Figyelt kérdés

158cm vagyok és 48kg,nem vagyok kövér de eltespedtnek és "lágynak" találom magam :D június elsejével van időpontom személyi edzőhöz heti 3 alkalommal,a kérdésem az lenne,hogy kb mennyi idő után lehet majd látni valami változást? Ahhoz,hogy csak formáljam a testem szükségem lesz diétákra? Előre is köszi a válaszokat!

L/22

2014. máj. 8. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért vagy ilyen mert kevés az izmod és vab rajtad felesleg.

Az étrend kardinális dolog a fejlődéshez,alapvető.

Változás rendesen csinálva 1 hónap alatt már bőven lehet.

De ott az edző,ne minket kérdezgess.

2014. máj. 8. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:

A tested formálása két dolgot jelenthet; izomtömeget szedsz fel vagy zsírt adsz le.

Előbbihez kalóriapluszban kell, hogy legyél, a másodikhoz pedig kalóriadeficitben. A makrotápanyagok aránya pedig mindkettőnél fontos.

Vagyis igen; kell a diéta.

Ha személyi edződ azt mondja nem kell, akkor felesleges pénzelned, mert egy kókler.

Azzal meg ne foglalkozz, hogy mennyi idő múlva lesz változás! Hiszen még el sem kezdted az edzéseket és máris csak a cél, az eredmény érdekel, pedig sokkal inkább az útra kéne még koncentrálni. Nem túl jó ez a hozzáállás.

2014. máj. 8. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő étrend kell, mivel kalória plusz kell izmosodáshoz. Pár hónap alatt látszódni a kell, ha van étrend, kemény edzés, pihenés, genetika.
2014. máj. 8. 17:05
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,kedvesek vagytok :))
2014. máj. 8. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Na ilyet ritkán kapok, én legalábbis.:)
2014. máj. 8. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!