Lehet így nyárra izmos testem?
175 centi vagyok és 60 kg. Igazából nincs rajtam súlyfelesleg, csak egyetem miatt sokat ülök és kicsit elpudingosodtam . :)
Elterveztem, hogy minden nap/vagy két naponta (időmtől függően) csinálok erősítő tornát és mellette sztriptíz aerobik lépéseket, vagy hastáncot, attól függően, hogy melyikhez van kedvem. A kettő együtt így 1,5-2 óra edzés. Lehet látható eredménye július végére? Nem akarok kockás hasat, csak nőiesen sportos alakot. :)
Esetleg milyen más alternatívát javasoltok, hogy ne legyen monoton az edzéssorozat? A futáson kívül.
20/L
Nyárra már sehogy sem leszel izmos, a testépítés nem olyan sport, ahogy sokan gondolják, hogy lemegy a hülyegyerek a terembe, és 2-3 hónap alatt kiba_a magát... Mint első írta, ha most elkezded, jövő nyárra már egész jól nézhetsz ki, kicsit lekezelően írta, de nem baromság amire célzott.
Az aerobik, tánc, és egyéb mozgásformáktól meg sokkal sokkal több év, mire érdembeni fejlődést érsz el. Nőies sportos alkatod aerob sporttól akkor lesz, ha régóta, akár évtizede is űzöd. Anaerob súlyzós edzéssel 1-2 év alatt lehet elérni jó alakot.
Csak azt tudom mondani mint az előzőek: ha nem vagy hajlandó rendesen edzeni és energiat belefektetni akkor eredményt ne varja.Az itthoni s*ggrázás pedig nrm minősül rendes edzésnek.
Mellesleg nem gondolsz bele miért néz ki a népesség nagy része ilyen szrul ha ennyi edzéssel jó alakot lehetne elérni?
Az a baj, hogy rossz a hozzáállásod, ez idegesít sok embert.
Valaki használta már itt a hasonlatot: tök mindegy, hogy Gödre szeretnél utazni, vagy Frankfurtba, a kocsiba ugyanúgy be kell ülni, és ugyanúgy vezetni kell. Magyarul: azért mert te nem akarsz versenyzői alkatot (mintha félni kéne, hogy hirtelen túl izmos leszel....), csak jobban akarsz kinézni, ugyanúgy rendesen kéne edzeni, és kajálni.
Ehhez jön hozzá az a fantazmagória, hogy te egy-két hónap alatt aztán marha látványos eredményeket fogsz elérni. Nem fogsz. Lehet, hogy te nem gondoltál bele, de a sok éve edző emberek számára hihetetlenül dühítő, hogy amiért ők éveket dolgoznak, amögött mások pár hónap munkát feltételeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!