Miért hagyja el magát sok ember egy kapcsolatban? Veletek is megtörtént már ez?
Három fiú barátom is van, akiknek mióta barátnőjük van nem figyelnek arra, hogy mit esznek. Folyton pizzázni meg sütizgetni viszik a barátnőjüket, ami aranyos gesztus, de pár hónap leforgása alatt kezdenek eléggé zsírosodni. :( Ráadásul kettő közülük ritkábban is jár edzeni a barátnője miatt. Pedig régen egy csomószor együtt edzettünk és hiányoznak is. :(
A barátnőimről nem is beszélek. 4 jó barátnőm van, mióta kapcsolatban vannak rohamosan híznak. Most már ők sem figyelnek arra, hogy mit esznek, hisz "a barátjuknak mindenhogy tetszenek."
Nekem is volt már egy hosszabb kapcsolatom, de nem változott meg tőle az életvitelem és egy dekát sem híztam.
De sok ember miért ereszti el magát ennyire szerintetek? Tudom, hogy ez nem az én dolgom, de érdekel ez a kérdés, mert én mindig úgy voltam ezzel, hogy szerettem volna tetszeni a barátomnak és nem vártam volna el tőle, hogy kövéren is ugyanolyan szépnek tartson, mint vékonyan és sportosan.
#9, nincs közötte egy lépcsőfok sem. Pont az ilyen lépcsőfokba amiket te pedzegetsz, tartoznak a 10 éve lejár heti 3x lehet 4x is a terembe, és még is úgy néz ki mint 15 éve mikor még súlyzót se látott kategóriájú egyének. Ebből van a legtöbb.
Én úgy vagyok vele, ha valamit nem tudsz úgy csinálni hogy legyen nyoma, érdemi eredménye, nincs értelme csinálni. Ha most 65 kiló vagy, azért ne eddzél 5 évet szar kajával, hogy legyél 70 kiló 2%-al alacsonyabb testzsír mellett. Egyszerűen nincs értelme. (csak egy példa volt) Vagy hagyd a pic_sába és azt a heti 4-5 órát is fordítsd a barátnődre vagy a családodra, egyéb hobbidra, vagy pedig csináld úgy, hogy legyél 80 kiló 5%-al kisebb tzs. mellett.
Persze szakközepes korában meg 20-as évei elején az embernek beleférnek az efféle próbálkozások, de később nem. Vagy csinálod normálisan, vagy sehogy.
Igenis vannak. Az emberek nagy része nem akarja az egész életét annak alárendelni, hogy gyúrjon (vagy bármi mást sportoljon). És teljesen igazuk van, nem kell minden este még kaját csinálni, nem kell minden nap lemenni a terembe.
Másrészt nem kell abbahagyni teljesen sem, nem kell 120 kilósra hízni, de majd ha neked is párod, családod lesz, akkor megérted, hogy meg kell találni az egyensúlyt, és meg is lehet aközött, hogy este még a kajáddal foglalkozol, ahelyett, hogy a pároddal lennél, és aközött, hogy amint lett egy párod már csak a tv előtt edzed a segged a kanapén ülve.
Jó ez a kérdés, pont aktuális. Az exem, miután szakítottunk nagy gyúrásba kezdett, a kajája is so-so rendben volt. Aztán mit ad isten, megismerkedett valakivel. Már nem gyúr, már nem főz magának, inkább rendel egy pizzát, eszik szendvicseket egész nap, de legalább light sajttal, mer' az jobb. :D Hétköznap is néha, meg hétvégénte is megy az ivászat.
Ránéztem erre az emberre és hirtelen szánalmat éreztem. Szeretem emberileg, de ezt a fajta hanyagságát soha nem bírtam elviselni. Összejött a csaj, félredobott mindent.
Persze, a szerelem nem tart örökké és jó eséllyel a kapcsolat sem, akkor meg majd ott fog állni ugyanolyan zsírosan, plöttyedten, mint évekkel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!