Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A john reed-ben van valami...

A john reed-ben van valami napijegy fele? Nem akarok elofizetni, csak neha mennek.

Figyelt kérdés
A honlapon csak elofizetest es probaedzest talaltam. Ha van napijegy akkor az mennyibe kerul?

2018. júl. 4. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom nincs, van 1 első alkalom, ami ingyenes. utána havijegy van, amit az oldalon is megtalálsz.
2018. júl. 4. 20:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi. Esetleg tudsz olyat ajanlani, ami hasonlo de van napijegy?
2018. júl. 4. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Bele akarok kezdeni a testépítésben, mármint súlyzós edzésbe?

Sziasztok, elkezdeném a súlyzós edzést, de elötte csinálnék otthon egy 1-2 hetes átmozgató otthoni sajátsúlyos edzést, az nem lenne gond? Súlyzok nélkül pl vállra, hátra hogy tudok edzeni?

Át akarok alakulni! Mennyi idő alatt lehetséges ez?

Sziasztok! Szóval, mint említettem, át szeretnék alakulni fizikálisan. (Ez alatt értem a kockás hasat, nagy bicepsz-tricepsz, stb..) Mennyi időre van szükségem ehhez? Heti 3 alkalommal vagyok fociedzésen, kondiba valószínű, hogy nem lesz lehetőségem elmenni, viszont...

Igaz, hogy ha nagy izmokat akarok, akkor TILOS 8 ismétlés alá menni, mert 8 ismétlés alatt, inkább erő növelés van, kevésbé izom?

Persze van összefüggés az izomnagyság és az erő között, de nem feltétlenül arányos. Na mindegy, szóval a fenti kijelentést hallottam és gondoltam rákérdezek hozzá(bb)értőktől, hogy ők mit gondolnak erről? Még csak kezdő vagyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!