Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok útbaigazítást adni,...

Tudnátok útbaigazítást adni, vagy tippet? Rogton edzés, vagy elotte hízás?

Figyelt kérdés

Hali. Az a szitu, hogy 190cm/62kg vagyok. Nem tudom eldonteni, hogy elotte híznom kéne, vagy már most elkezdhetek tornázni?? Így is fognak rám feljonni a kilók(az izomtól), vagy jó lenne ha a súlyfeleslegbol építenék izmokat.

Amúgy nem véletlenul vagyok ennyi kg, nagyon nehéz meghíznom. Szerintem csak testsúlynovelo szerekkel menne.

2016. jún. 20. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, gyenge troll kérdés.
2016. jún. 20. 20:11
 12/15 A kérdező kommentje:
Futni csak úgy szórakozásból szoktak az emberek. Tutira
2016. jún. 20. 20:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem azért, de: először híznom kéne vagy rögtön edzhetek,súlyfeleslegből izom,nem tudok hízni, szerintem csak testsúlynövelő szerekkel menne,nem akarok 120kg-os lenni.Vagy troll vagy, vagy valami igan balfa**.
2016. jún. 20. 20:19
 14/15 Cortez70 ***** válasza:
Vannak balfarok trollok is. ;)
2016. jún. 20. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem troll.. vannak ilyenek akinél nagy a baj. Az ember próbál segíteni de tojik bele. Nem is értem minek írta ki a kérdést.
2016. jún. 20. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!